DE KETTING VAN DE KRAK (29): Paul Demeyere zou graag eens aan de toog hangen met Etienne Vermeersch

17/09/15 om 09:48 - Bijgewerkt om 09:48

In 2014 kozen jullie massaal de Krak van je gemeente. Op kw.be laten we in een nieuwe rubriek deze lokale helden één per één nog eens aan het woord. Zo vormen we de Ketting van de Krak. Deze week vertelt Paul Demeyere over zijn sociale bewogenheid.

Voor De Panne kwam Paul Demeyere uit Adinkerke vorig jaar uit de bus als Krak. Zijn engagement voor onder meer vzw Gust leverde Paul de titel op. Samen met zijn partner Helena is Paul erg geëngageerd. Als er acties of evenementen van een van hun verenigingen zijn, dan helpen ze elkaar. Dat engagement gaat heel ver. Paul is actief bij de werkgroep Broederlijk Delen, de plaatselijke CM-werking, Beweging.net en vzw De Kei. "Ik heb soms tijd tekort, dat klopt", lacht Paul als we met hem terugblikken op zijn nominatie een klein jaar geleden. "Ik ben met heel wat dingen tegelijk bezig. September is goed en wel begonnen en mijn agenda staat alweer bol van de afspraken en projecten. Soms denk ik eraan om mijn aantal activiteiten en bezig...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!