DE KETTING VAN DE KRAK (25): Aäron Blomme mag met vredesproject naar Amerika en heeft een nieuwe job

13/08/15 om 07:53 - Bijgewerkt om 07:53

In 2014 kozen jullie massaal de Krak van je gemeente. Op kw.be laten we in een nieuwe rubriek deze lokale helden vragen stellen aan elkaar. Zo vormen we de Ketting van de Krak. Deze week vertelt Aäron Blomme (31) over zijn toekomstplannen en zijn nieuwe functie.

Aäron Blomme kwam eind 2014 als laureaat uit de bus bij de verkiezing van de Krak van Nieuwpoort. Hij werkte meer dan vier jaar aan een herdenkings- en vredesproject. "Mijn verhaal start vlak na mijn opleiding aan het conservatorium. Tijdens mijn research naar studiebeurzen voor het buitenland stootte ik op de Rotary Foundation Ambassadorial Scholarschip. Uiteindelijk mocht ik naar Moskou om er een tweejarig postgraduaat viool te volgen aan het P.I. Tsjaikovskij Conservatorium. Daar kreeg ik de eerste impulsen om aan Remembrance Through Music & Emotions te werken, een project over de Groote Oorlog", licht de Krak van Nieuwpoort toe.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!