De Italiaanse 'Pasta di Filomena' van Anne Mascioli

04/05/16 om 08:42 - Bijgewerkt om 08:42

De beste recepten van West-Vlaanderen verzamelen, dat is de missie van Jozefien Eggermont. Zoals de 'Pasta di Filomena' van Anne Mascioli uit Bredene.

Met een rasechte Italiaan als papa en een passie voor koken weet Anne wat lekker eten is. Ze houdt van de pure Italiaanse smaken. "Minstens een keer per week staat deze pasta op het menu", zegt ze. "Mijn nicht Filomena uit Bologna maakte hem toen ik bij haar op bezoek was. Daarom heb i...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden