De Italiaanse 'Pasta di Filomena' van Anne Mascioli

04/05/16 om 08:42 - Bijgewerkt om 08:42

De beste recepten van West-Vlaanderen verzamelen, dat is de missie van Jozefien Eggermont. Zoals de 'Pasta di Filomena' van Anne Mascioli uit Bredene.

Met een rasechte Italiaan als papa en een passie voor koken weet Anne wat lekker eten is. Ze houdt van de pure Italiaanse smaken. "Minstens een keer per week staat deze pasta op het menu", zegt ze. "Mijn nicht Filomena uit Bologna maakte hem toen ik bij haar op bezoek was. Daarom heb i...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!