De chocomoussetaart van Tine Ghesquière

25/11/15 om 13:20 - Bijgewerkt om 16:17

De beste recepten van West-Vlaanderen verzamelen, dat is de missie van Jozefien Eggermont. Zoals de chocomoussetaart van Tine Ghesquière van Rollegem.

"Niets zo ontspannend als bakken", opent Tine Ghesquière. "Ik kan al creativiteit in de keuken kwijt. De chocomoussetaart is een receptje dat ik zelf bedacht heb, het resultaat van trial and error."
...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden