Live op Cactusfestival dag 2: Meezingen met de Kaiser Chiefs!

08/07/17 om 00:00 - Bijgewerkt op 09/07/17 om 00:11

Dag 2 op Cactusfestival biedt voor elk wat wils: R&B met Coely, charismatische jazz van Taxiwars, stevige rock&roll van Millionaire, nostalgie met Steve Winwood, dansen op Jamie Lidell & The Royal Pharaohs en meebrullen met de britpopklassiekers van Kaiser Chiefs. Op de festivalweide gaan we op zoek naar sympathiekste, kleurrijkste en mooiste West-Vlamingen.

op Cactusfestival dag 2: Meezingen met de Kaiser Chiefs!

© Foto TV

 • Tom Gheeraert

  In BEELD Varia

  We gingen nog eens laatste keer de weide in om enkele festivalgangers voor de lens te halen. De fotospecial vind je hier.

  Terwijl Jamie Lidell op de achtergrond zijn Stevie Wonder-stem alle hoogtes en laagtes doet verkennen, praten deze vriendinnen nog even bij

  Terwijl Jamie Lidell op de achtergrond zijn Stevie Wonder-stem alle hoogtes en laagtes doet verkennen, praten deze vriendinnen nog even bij © TOGH

 • Tom Gheeraert

  Dansen met Jamie Lidell & The Royal Pharaohs

  Terwijl Kaiser Chiefs het volle pond heeft als afsluiter van dag twee, genieten wij nog even na van het bruisende optreden van Jamie Lidell. Wat we ervan vonden, lees je hier.

  Jamie Lidell & The Royal Pharaohs nemen gretig het applause van het publiek in ontvangst op het einde van hun show

  Jamie Lidell & The Royal Pharaohs nemen gretig het applause van het publiek in ontvangst op het einde van hun show © TOGH

 • Thomas Dubois

  Aftellen naar de Kaiser Chiefs

  Na een gesmaakt optreden door Jamie Lidell is het aftellen naar de Kaiser Chiefs, de afsluiter van de zaterdag. Ook dat belooft weer een feestje te worden. Of wat had u anders verwacht.

 • Thomas Dubois

  Jamie Lidell is ready for the stage

  Another day, another way! Jamie Lidell mag het Minnewaterpark naar hogere sferen brengen met zijn funk. Een kolfje naar zijn hand!

 • Tom Gheeraert

  IN BEELD Etenstijd

  Na Millionaire begonnen de magen de knorren en werd er massaal aangeschoven aan de food trucks. Wij gingen, op aanraden van Loesje, in de talloren kijken. De fotospecial vind je hier.

  Lekker eten op Cactusfestival

  Lekker eten op Cactusfestival © TOGH

 • Tom Gheeraert

  Millionaire schudt Cactus wakker

  Tim Vanhamel en zijn bende van Millionaire hadden er duidelijk zin in. Lees hier de review.

  Tim Vanhamel van Millionaire ment het publiek

  Tim Vanhamel van Millionaire ment het publiek © TOGH

 • Tom Gheeraert

  Bloemetjes zijn veilig

  Mensen die nu en dan eens naar het Minnewaterpark komen om te verpozen en vrezen dat het wilde festivalpubliek de mooie bloemen zullen vernielen, kunnen op beide oren slapen. De bloemen in het park worden mooi afgeschermd met nadars.

  De bloemen in het Minnewaterpark worden netjes afgeschermd met nadars

  De bloemen in het Minnewaterpark worden netjes afgeschermd met nadars © TOGH

 • Thomas Dubois

  Cactus Oasis, de place to be voor kinderen

  In een apart hoekje werd Cactus Oasis ingericht, de plaats bij uitstek voor kinderen met heel wat animatie. Van glijden tot springen. Onze fotograaf zorgde voor een impressie.

 • Thomas Dubois

  Iedereen vip

  Wie voor een speciale concertervaring wil gaan, moet op de Skybar zijn. Het is er iets duurder, maar je steunt het goede doel én hebt het beste uitzicht van het hele festival! Wij gingen langs en maakten er een fotospecial.

 • Tom Gheeraert

  Hoed hedaan

  Wij zochten en vonden de leukste hoofddeksels van Cactusfestival. Check de hoedjes, sjaals, petjes, mutsen en bloemenkransen hier.

  Edwin Madou uit Oostnieuwkerke met een trendy hoedje.

  Edwin Madou uit Oostnieuwkerke met een trendy hoedje. © TOGH

 • Tom Gheeraert

  Coely krijgt de handjes omhoog

  Met radiohitjes als Don't Care, All I Do en Ain't Casing Pavements op haar discografie wist Coely de massa naar het podium te trekken. "So much energy", voelde ook de Antwerpse rapster aan. Tijdens afsluiter Celebrate en de obligate selfie met het publiek kreeg ze de handjes moeiteloos in de lucht.

  Cactusfestival steekt massaal de handen in de lucht voor de selfie van Coely.

  Cactusfestival steekt massaal de handen in de lucht voor de selfie van Coely. © TOGH

 • Tom Gheeraert

  Jamie Lidell in the house!

  Hij heeft een goeie reputatie, maar voor wie twijfelde of hij er zou geraken: Jamie Lidell is in Brugge. Daarnet gaf hij backstage een interview met VRT.

  Jamie Lidell is in Brugge.

  Jamie Lidell is in Brugge. © TOGH

 • Tom Gheeraert

  Nog plaats genoeg

  Twijfelaars die overwegen om toch nog naar Cactusfestival te komen: er is nog plaats genoeg.

  Tijdens Taxiwars was er alleszins nog plaats genoeg vooraan.

  Tijdens Taxiwars was er alleszins nog plaats genoeg vooraan. © TOGH

 • Tom Gheeraert

  Drinken op Cactusfestival

  Wat is het eerste wat je doet op een festival? Iets drinken natuurlijk! We vonden consumenten van Desperado, witjes, koffie, rode wijn, witte wijn, mazout, Kriek, gin-tonic en zelfs warme chocomelk. De fotospecial vind je (gratis) hier.

  Santé

  Santé © TOGH

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!