KW.be gaat drie dagen live vanop Cactusfestival Brugge

Balthazar verovert Brugge op zaterdag vanaf 23u40. © gf
Lieven Mathys
Lieven Mathys Community KW

Binnen enkele dagen is het zover: Cactusfestival. Onze jaarlijkse afspraak in het Minnewaterpark in Brugge. KW.be trekt voor deze editie alle registers open en gaat drie dagen lang live vanop de eerste rij. Afwezigen hebben altijd ongelijk maar niet als ze volgend weekend surfen naar www.kw.be/cactusfestival.

Interviews, fotoreeksen, lijstjes, recensies, twitterfeeds, sfeerverslagen, gastblogs, tweets (#cactusfest15), posts en video’s… Het team van KW.be -vijf M/V sterk- draait drie dagen lang het festival binnenstebuiten. In het park zelf maar ook op de sociale media. Tip: zet de geolocatie op je smartphone aan als je via instagram, youtube, twitter, facebook of ander fraais het mooie weer wil maken. Dan pikken we je zo uit de massa 😉

Muziek speelt uiteraard de hoofdrol maar wie ooit al het Cactusfestival beleefde, weet dat ‘sfeer’ al even belangrijk is. Verwacht je dus maar aan een driedaagse met honderden foto’s. Wedden dat je onze festivalfotograaf wel herkent?!

Maar KW zou KW niet zijn als we geen extra aandacht zouden schenken aan het West-Vlaams talent op het podium. Met Goose op vrijdag, Het Zesde Metaal en Balthazar op zaterdag zit dat al zeker snor.

Surfen dus naar www.kw.be/cactusfestival om niets te missen van deze drie feeërieke dagen.

Tweeten doen we op @kweeet via de festivalhashtag #cactusfest15

Instagram: @kw.be

Goose speelt op vrijdagavond om 23u45
Goose speelt op vrijdagavond om 23u45© Boy Kortebaas

Het Zesde Metaal staat op zaterdag op de bühne om 13u30.
Het Zesde Metaal staat op zaterdag op de bühne om 13u30.© Tom Verbruggen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier