Iedereen vip op de Skybar

08/07/17 om 17:19 - Bijgewerkt om 17:18

Oké, er is een backstage op het Cactusfestival waar je pinten in glas kunt drinken, maar ook op het festivalterrein kan iedereen een beetje vip zijn. Daarvoor moet je naar de skybar... high in the sky.

Voor het tweede jaar op rij kun je op het Cactusfestival een bezoekje brengen aan de Skybar, een bar op hoogte met schitterend uitzicht op podium. Op festivals zoals Tomorrowland zijn deze voorbehouden voor le beau monde, maar niet in het Brugse Minnewaterpark. Daar kan iedereen er op terecht. Nu ja, wel op voorwaarde dat je boven toch iets consumeert en hetgeen er aangeboden wordt is iets prijziger dan bij de gewone bars, maar dat is niet zomaar.

"Bij ons is iedereen vip, we willen iedereen de kans bieden om op deze unieke locatie het festival te beleven", vertelt 'Mr President' himself. "Door iets te drinken steun je meteen het project Solar Zonder Grenzen. Solar Zonder Grenzen voorziet zonnekiosken in dorpen zonder elektriciteit. De lokale bevolking kan er lampen huren en opladen tegen betaalbare prijs. Daarom, mensen die het goede doel steunen, zijn erg belangrijke mensen en dus vips."

(Foto's Tim Vansteelandt)