Het beste uitzicht heb je vanop de Skybar!

Redactie KW

Wie het Cactusfestival wil volgen vanuit de hoogte, kan terecht in de Skybar. Al is het ook daar drummen voor een plaatsje …

Sara Claeys, Jolien Sabbe, Thomas Viaene en Dries Bulcke kwamen zaterdag voor de tweede keer naar het Cactusfestival. “We zijn geboren en getogen in Brugge, maar uitgeweken naar Grimbergen en Antwerpen. Door hier te zijn, zijn we nog eens in onze stad”, zegt Dries. “Ik ben hier vooral voor Charlotte Gainsbourg. Ik was ook een grote fan van haar vader”, aldus Sara.

Jolien en Thomas komen dan weer voor Arsenal. “Jolien en ik zijn beiden op Erasmus geweest naar Portugal. Daar hebben we elkaar ook leren kennen. Aangezien Arsenal ook Portugese songs heeft, brengt dat altijd mooie herinneringen naar boven”, besluit Thomas.

Het beste uitzicht heb je vanop de Skybar!

Valerie Vanpachtenbeke, Valerie Priem, Stefaan Schatteman en Ewout Bouckaert uit Brugge keken vandaag vooral uit naar Arsenal en Intergalactic Lovers. “Die krijgen altijd de hele weide aan het dansen en dat is fantastisch”, zegt Valerie Priem. “Het is de eerste keer dat we naar het festival in onze eigen stad komen, maar het zal zeker niet de laatste keer zijn. De sfeer zit goed, het weer is goed en ik ben in goed gezelschap. Wat heeft een mens meer nodig?”

Het beste uitzicht heb je vanop de Skybar!

Michèle Mylle, Chris Mestdagh en Liesbeth Keirsebilck komen al elk jaar. “Ook dit jaar zijn we weer drie dagen aan het feest in onze eigen stad. “We kijken alle drie heel hard uit naar Arsenal. In december hadden we tickets voor hen in de Ancienne Belgique, maar door de hevige sneeuwval zijn we er niet geraakt. Vandaag zien we ze eindelijk”, zegt Michèle.

Chris krijgt dan al weer de hele week herinneringen te zien op Facebook. “Als we toekomen posten we meteen een selfie op Facebook. Aangezien we dat al enkele jaren doen, krijg ik al de hele week meldingen op mijn sociale media. Zo zie ik nog eens de selfies van de afgelopen jaren terug. En we zien er alle drie nog geen dag ouder uit.”

Het beste uitzicht heb je vanop de Skybar!

Leen Note, Annelies Naert en Wim Wijffels hebben de Skybar helpen optrekken. “Het is dan ook logisch dat we er hier een paar komen drinken”, zegt Leen. “Vanmiddag waren we hier met de kinderen. Op de Cactus Oasis is er dan ook heel wat animatie voor kinderen. Een circus, een schminkstand en zelfs een zwembad. Maar nu hebben we ze naar oma gestuurd en gooien wij vanavond alle remmen los.”

(TR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier