Burgemeester Koen Degroote (Dentergem): "Elk jaar gaan we zingen voor de rusthuisbewoners"

30/11/16 om 22:02 - Bijgewerkt om 22:00

Maar weinig mensen die een stem zó weten te appreciëren als burgemeesters. En dus moeten de verkozenen des volks ook wel iets hebben met muziek. We vragen elke week een burgemeester naar zijn of haar favorietje liedjes en laten jullie met veel plezier meeluisteren. Deze week : Koen Degroote, burgemeester van Dentergem.

Koen Degroote, burgemeester van Dentergem, heeft niet echt een grote passie voor muziek. Hij heeft geen 'favoriete' bands alsdusdanig en dweepte ook vroeger niet met een of andere rocker of zangeres. Hij heeft dan ook geen muziekcollectie of stapel LP's op zijn zolder en trekt niet elk jaar naar het Sportpaleis of de wei van Werchter. "Maar dat betekent niet dat ik niet naar de radio luister bijvoorbeeld. Als ik alleen in de wagen zit, dan staat de radio meestal op Radio 1. Als een van de dochters meerijdt, dan is dat al snel Q-music of MNM....

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!