Burgemeester Ivan Delaere (Pittem): "We zongen soms liedjes op kantoor"

20/10/16 om 16:00 - Bijgewerkt om 15:58

Maar weinig mensen die een stem zó weten te appreciëren als burgemeesters. En dus moeten de verkozenen des volks ook wel iets hebben met muziek. We vragen elke week een burgemeester naar zijn of haar favoriete liedjes en laten jullie met veel plezier meeluisteren. Deze week : Ivan Delaere, burgemeester van Pittem

Ivan Delaere is best wel een muziekliefhebber. Zelf speelde hij tot zijn 18de trompet. Maar dan moest hij een keuze maken en sneuvelde de muziek ten koste van voetbal. "Door de invoering van de autoloze zondag in de jaren '74-'75, werd de voetbal verplaatst van de zondag naar de zaterdag. En dan was er ook muziek", vertelt Ivan Delaere. "En dus moest ik kiezen. Dat spijt mij nu wel, maar ik probeer het weer een beetje op te nemen. Af en toe volg ik trommel-les bij de fanfare hier in Pittem. Ik raak er niet altijd door de agenda, maar gelukkig heeft de lesgever veel begrip."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!