Bart Decroos uit Waregem maakt moelleux Hof van Cleve

05/02/16 om 10:59 - Bijgewerkt om 10:59

De beste recepten van West-Vlaanderen verzamelen, dat is de missie van Jozefien Eggermont. Maak nu zelf de moelleux van het Hof Van Cleve dankzij Bart Decroos uit Waregem.

Met jobs bij Comme Chez Soi, Hof Van Cleve en Berto kan Bart Decroos buigen op heel wat ervaring in professionele keukens. Voor een zomers dessertje moet hij niet lang nadenken : "Met dit recept lukt je moelleux gegarandeerd. De basis wordt nog altijd gebruikt in het Hof van Cleve en bij restaurant Berto in ...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden