Annie Gevaert maakt preisoep met rijstvlokken

05/01/16 om 10:09 - Bijgewerkt om 10:09

De beste recepten van West-Vlaanderen verzamelen, dat is de missie van Jozefien Eggermont. Zoals de delicatessensoep van Annie Gevaert uit Oeselgem.

"Elke dag eet ik een kom zelfgemaakte soep, zelfs tijdens de zomermaanden. Je kan mij dus zeker een soepmadam noemen", lacht Annie. "Ik hou van vers en gezond eten. En met soep heb je snel een stevige portie groenten binnen."
...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden