An Decock in Portugal: "De wereld afgereisd voor een miljonair, maar hier is het ook perfect"

21/08/16 om 06:00 - Bijgewerkt om 06:00

Gewerkt voor een Venezolaanse miljonair, maar ook de tuinaanleg bedacht voor pakweg Madonna en Bruce Springsteen, en tussendoor zelf in twee jaar tijd de wereld rond gezeild. Maak kennis met An Decock, afkomstig uit Rekkem, maar al vele jaren verknocht aan Portugal.

Een inleiding die het beste doet vermoeden, zoveel is zeker. Laat ons even beginnen bij het begin: je studies architectuur. Want die hebben je leven toch wel behoorlijk op zijn kop gezet.

"Zeker. Na mijn studies interieurarchitectuur in Gent vulde ik die nog aan met de opleiding tuinarchitectuur in Brussel. Voor die laatste opleiding moest ik ergens stage lopen. Die wou ik niet in België doen, en net toen had ik een vriendin op Erasmus in Portugal, die me altijd vertelde hoe fantastisch dat land wel was. Ik traceerde drie Portugese bureaus in tuinarchitectuur en de eerste die ik belde was prijs. Vier weken later stond ik al met mijn valies in Portugal."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!