Live #KWkaaptGent Dag 3: Release Belgica!

02/03/16 om 09:53 - Bijgewerkt om 19:54

Woensdag intussen en KW.be resideert nog steeds in Bar Jos aan de Vlasmarkt. Vandaag verwachten we comedians Gili en Steven Mahieu voor een babbel, en er is uiteraard ook de officiële release van Belgica!

 • Lieven Mathys

  Happy Hour!

  MAYDAY! Onze muzikale act voor vanavond is geannuleerd maar niet getreurd: van 20 tot 21 uur houden we een Happy Hour Vedett in onze pop-up redactie (lees: café Jos).

  En nog een extraatje : omdat Belgica vanavond in première gaat in de cinema's schenken we bioscooptickets en posters weg (en sporttassen, en hebbedingetjes...).

  Wat je hiervoor moet doen? Naar de Jos komen tiens... Tot binnen anderhalf aan de Vlasmarkt in Gent!

 • Lieven Mathys

  VIDEO Edwin keert na jaren terug naar zijn Superette

  Edwin stond 24 jaar lang achter de toonbank van Superette Edwin in Gent, waar Kobe Desramaults nu een restaurant heeft. Wij pikten Edwin op in Tielt en gingen herinneringen ophalen in zijn superette.

 • Frederic Vansteenkiste

  Blinde Didier Vanoverbeke: "Ik deejay niet om mijzelf te bewijzen"

  Vrijdagavond draait hij een dj-set op onze Nacht van de West-Vlaamse Gentenaar in bar Jos aan de Vlasmarkt, hier kan je al eens kennismaken met DJ Kruisbestuiving.

 • Frederic Vansteenkiste

  Ook in Gent kennen ze De Weekbode!

  Dinsdag kwam Jacqueline langs, ze was jaren getrouwd met oud-Weekbodemedewerker Gilbert Ameye, die voor haar Tielt achter zich liet. Vandaag kwam ze terug... met koekjes!

 • Frederik Jaques

  Wéér op kroegentocht

  Ook vandaag trekken we weer van café tot café. Maar niet om pintjes te drinken hoor! Alleen voor interviews en foto's. Zoals van de Fatima, den Defoo, Hotsy Totsy of De Salamander.

 • Frederic Vansteenkiste

  Nergens beter dan thuis

 • Frederic Vansteenkiste

  Dubbel bezoek : Gili & Steven Mahieu

  Nu mogen ze nog even uitslapen, maar later vandaag komen comedian/mentalist Gili en comedian/maniak Steven Mahieu langs. Gili en Steven zijn collega's, vrienden en... West-Vlaamse buren in Gent. Om 17 uur komen ze naar bar Jos aan de Vlasmarkt voor een babbel.

  Comedians op bezoek

  Comedians op bezoek © GF

 • Frederic Vansteenkiste

  Prentn, ze hebben ze ook in Gent!

  In West-Vlaanderen krioelt het van de prentn, maar ook daarvan ontsnappen er soms een paar naar Gent. Vandaag laten we jullie kennis maken met Lieselotte Vandenbroucke uit Ruddervoorde.

  uit Ruddervoorde

  uit Ruddervoorde © TV

 • Frederic Vansteenkiste

  Belgica officieel uit

  Er waren al enkele screenings en er was de première zondag, maar vandaag komt Belgica eindelijk officieel uit. Lees hier alvast de recensie van onze filmreporter Bert.

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!