Jozefien Ryckx uit Ardooie kiest voor karnemelkstampers met prei en Roeselaarse brokkelkaas

09/02/16 om 11:48 - Bijgewerkt om 11:48

De beste recepten van West-Vlaanderen verzamelen, dat is de missie van Jozefien Eggermont. Zoals de karnemelkstampers met preipralines en oude Roeselaarse brokkelkaas van Jozefien Ryckx uit Ardooie.

"Alleen al een recept bedenken doet me het water in de mond krijgen", lacht Jozefien uit Ardooie, die opgroeide tussen de groenten. De liefde voor eten kreeg ze van jongsaf mee, koken is voor haar de ultieme uitlaatklep. Niet alleen zet Jozefien elke dag een vers gerecht op tafel, ook online kan ze haar ei kwijt.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee