Jozefien Ryckx uit Ardooie kiest voor karnemelkstampers met prei en Roeselaarse brokkelkaas

09/02/16 om 11:48 - Bijgewerkt om 11:48

De beste recepten van West-Vlaanderen verzamelen, dat is de missie van Jozefien Eggermont. Zoals de karnemelkstampers met preipralines en oude Roeselaarse brokkelkaas van Jozefien Ryckx uit Ardooie.

"Alleen al een recept bedenken doet me het water in de mond krijgen", lacht Jozefien uit Ardooie, die opgroeide tussen de groenten. De liefde voor eten kreeg ze van jongsaf mee, koken is voor haar de ultieme uitlaatklep. Niet alleen zet Jozefien elke dag een vers gerecht op tafel, ook online kan ze haar ei kwijt.
...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden