Hotelschool Ter Duinen brengt 'Koken 2.0, het vervolgboek' uit

02/05/16 om 20:51 - Bijgewerkt om 20:51

Hotelschool Ter Duinen heeft een vervolgboek uit op 'Koken, het handboek'. Met 'Koken 2.0, het vervolgboek' willen de makers een referentieboek maken voor iedereen die meer wil in de keuken. Tegelijk met het boek lanceert de hotelschool een gloednieuwe website. "Het is de start van het 70-jarig bestaan van onze school", glundert directeur Peter Verbeke.

In een markt waarin we worden overspoeld door receptenboeken, wil Ter Duinen toch nog iets nieuw brengen. "In april 2014 brachten we het 'Koken, het handboek' uit. Intussen zijn al meer dan 25.000 exemplaren verkocht", vertelt Peter Verbeke. "Dit nieuwe boek start waar het 'handboek' stopt. Eigenlijk is dit de syllabus va...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!