Hotelschool Ter Duinen brengt 'Koken 2.0, het vervolgboek' uit

02/05/16 om 20:51 - Bijgewerkt om 20:51

Hotelschool Ter Duinen heeft een vervolgboek uit op 'Koken, het handboek'. Met 'Koken 2.0, het vervolgboek' willen de makers een referentieboek maken voor iedereen die meer wil in de keuken. Tegelijk met het boek lanceert de hotelschool een gloednieuwe website. "Het is de start van het 70-jarig bestaan van onze school", glundert directeur Peter Verbeke.

In een markt waarin we worden overspoeld door receptenboeken, wil Ter Duinen toch nog iets nieuw brengen. "In april 2014 brachten we het 'Koken, het handboek' uit. Intussen zijn al meer dan 25.000 exemplaren verkocht", vertelt Peter Verbeke. "Dit nieuwe boek start waar het 'handboek' stopt. Eigenlijk is dit de
...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden