Handzame

Meer nieuws uit de regio Handzame

Deelgemeenten

Kortemark, Werken, Zarren

Maurice Denolf uit Handzame viert 100ste verjaardag

Maurice Denolf uit Handzame viert 100ste verjaardag

Handzame Maurice Denolf viert vandaag bij hem thuis, in aanwezigheid van zijn echtgenote, kinderen, klein- en achterkleinkinderen zijn 100ste verjaardag. Maurice werd op 18 mei 1917 geboren in Torhout en was kalverhandelaar. Hij is al 72 jaar getrouwd met Yvonne Verhulst (94).

De Mol: de drie finalisten en Eline is de M.O.L.

De Mol: de drie finalisten en Eline is de M.O.L.

Handzame Marc Denys - Maandag 27/03 eindigt alweer een superspannend seizoen van 'De Mol'. Wie gaat met de grote geldsom naar huis en vooral... Wie is...de Mol? De drie finalisten voor u gewikt en gewogen.

Annelies en Davey maken uit wie wint, Eline de Mol?

Annelies en Davey maken uit wie wint, Eline de Mol?

Handzame Marc Denys - Om meteen met de deur in huis te vallen: ik had het dus fout. De voorlaatste eliminatie zadelde de laborant uit Holsbeek op met het onverbiddelijke rode scherm en zijn exit sloeg bij mij en bij vele anderen in als een bom. Robin had het hart op de juiste plaats en lag heel goed in de groep. Hij was iemand die er op een onnavolgbare manier voor ging en de lat voor zichzelf (en voor de mensen rond hem) heel hoog legde, maar... hij was dus niet de Mol. De kijkers smulden wekelijks van zijn quotes en vertoonde winnaarsmentaliteit en de uiteindelijke winnaar zal hem volgende week op blote knietjes mogen danken voor zoveel tomeloze inzet! Robin, het ga je goed!