Gert en Joachim van Hertog Jan schrijven elk een boek

07/09/16 om 08:53 - Bijgewerkt om 08:53

Chef-kok Gert De Mangeleer en sommelier Joachim Boudens van driesterren restaurant Hertog Jan hebben elk een boek uit bij uitgeverij Luster. Met als sprekende titels : 'Unplugged, gerechten om te delen en te combineren' en 'Wat zullen we drinken'.

"Ik heb een haat-liefde verhouding met Hertog Jan", bekent sterrenchef Gert De Mangeleer. "Dat restaurant is natuurlijk mijn levenswerk, maar alles moet met de beste ingrediënten op z'n aller chicst gebeuren. Elke dag moet het de absolute top zijn. Hierdoor voel ik mij soms beperkt in mijn creativiteit. Met dit kookboek wou ik eens tonen wat ik mijn vrouw, vier kinderen en vrienden op een ongedwongen manier serve...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!