Gert en Joachim van Hertog Jan schrijven elk een boek

07/09/16 om 08:53 - Bijgewerkt om 08:53

Chef-kok Gert De Mangeleer en sommelier Joachim Boudens van driesterren restaurant Hertog Jan hebben elk een boek uit bij uitgeverij Luster. Met als sprekende titels : 'Unplugged, gerechten om te delen en te combineren' en 'Wat zullen we drinken'.

"Ik heb een haat-liefde verhouding met Hertog Jan", bekent sterrenchef Gert De Mangeleer. "Dat restaurant is natuurlijk mijn levenswerk, maar alles moet met de beste ingrediënten op z'n aller chicst gebeuren. Elke dag moet het de absolute top zijn. Hierdoor voel ik mij soms beperkt in mijn creativiteit. Met dit kookboek wou ik eens tonen wat ik mijn vrouw, vier kinderen en vrienden op een ongedwongen manier serve...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden