Geluwe

Meer nieuws uit de regio Geluwe

Deelgemeenten

Wervik

De magie van Het Zesde Metaal

De magie van Het Zesde Metaal

Geluwe Bert Vanden Berghe - Sinds enkele jaren kan niemand nog rond Wannes Cappelle en de zijnen. In het boek 'Zeg alles af voor morgen' bundelen ze vijftig songteksten en meer dan honderd unieke foto's van on-the-roadfotograaf Pieter Verhaeghe uit Geluwe. Hij volgde Het Zesde Metaal meer dan twee jaar. "Mijn mond valt bij momenten nog altijd open."

Stad Wervik lanceert imagocampagne voor handelszaken

Stad Wervik lanceert imagocampagne voor handelszaken

Wervik Zeventig handelaars uit Wervik en de deelgemeenten willen op een uniforme manier naar buiten komen. De stad deed daarvoor beroep op het reclamebureau Maus Creations uit Kortrijk. De slogan is 'Wij gaan voor kwalitijd'.

Lippen om (mee) te zoenen

Lippen om (mee) te zoenen

Geluwe Nancy Boerjan - Als het feest is, zetten we graag ons beste beentje voor. Ook wat make-up betreft. Massaniello Bogaert uit Geluwe is training director voor het bekende parfumhuis Guerlain, dat ook een eigen make-uplijn heeft. Zijn twintig jaar lange ervaring als make-upartiest voor eerst YSL en later Guerlain, brengt hij nu over op collega's in heel Europa. Maar voor de gelegenheid presenteert hij graag nog eens persoonlijk de nieuwe feestlook van Guerlain en daarbij gaat alle aandacht naar de lippen. Party time voor mijn dochter en ik!

Twee rappende twintigers starten eigen platenmaatschappij

Twee rappende twintigers starten eigen platenmaatschappij

Geluwe Leroy Martin (22, Geluwe) en Dennie Becuwe (29, Vlamertinge) zijn in bijberoep begonnen met de platenmaatschappij Gaperstudio. Leroy is houtbewerker, Dennie werkt bij Volvo Cars in Gent. Beide producers zijn rappers. Ze hebben momenteel vier artiesten uit Kortrijk, Oostende, Kemmel en een duo uit Wervik-Moorsele onder hun hoede. Twee daarvan hebben een videoclip op YouTube.