VIDEO Twerkende Trisha zorgt voor verdeelde meningen

14/01/15 om 10:40 - Bijgewerkt om 10:40

Bron: Kw

'Billen Trillen': zo heet de nieuwste single van Trisha die een regelrechte carnavalshit moet worden. In de videoclip probeert ze al twerkend Miley Cyrus achterna te gaan.

VIDEO Twerkende Trisha zorgt voor verdeelde meningen

Trisha kan zich niet meer houden.

Voor het betere kontschudwerk moet je op internationaal vlak bij popster en showbizzfenomeen Miley Cyrus zijn. In Vlaanderen ben je daarvoor nu klaarblijkelijk aan het goeie adres bij popster Trisha, bekend als partner van showbizzfenomeen Ignace Crombé. In 'Billen Trillen' onderneemt ze een poging om haar Amerikaanse voorbeeld tot euhm, evenknie te zijn, maar kenners van deze nieuwe heupsport wijzen erop dat ze het niet volledig volgens het boekje uitvoert.

Op de sociale media oogst de clip evenmin overal bijval. 'Carnavals-hit of carnaval-shit?', zo stelt iemand zich vandaag al de vraag. Wat er ook van zij: ook polemiek is goed om de commerce te doen draaien en met de carnavalsfeesten in aantocht is dit misschien wél de klepper voor 2015. Hoe slechter volgens sommigen, hoe beter de zotskappen het vaak vinden, want wansmaak is in. Genoeg gepalaverd: oordeel vooral zelf.

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!