VIDEO Trailer van Baba Yega: The Movie is er

Redactie KW

De film wordt vanaf 28 maart in de bioscopen verwacht.

Vijf ruimtewezens (Baba Yega) komen met hun ruimteschip in de problemen en één van hen stort neer op Aarde. Tijdens de zoektocht naar deze verloren Baba, raken de vier andere Baba’s betrokken in een strijd tegen de kwaadaardige Cordelia Zen. Samen met haar helper Grieg ontvoert Cordelia ‘jeugdig gespuis’, alle kinderen die ook maar een beetje ondeugend zijn. De verloren Baba komt ondertussen in contact met Alima, een jong meisje dat recent doof geworden is, en haar broer Noah. Ook zij krijgen het aan de stok met de geheime organisatie van Cordelia.

https://www.youtube.com/watch?v=xVe4rW5ln5Q

Naast de Baba Yega’s, spelen o.a. ook Barbara Sarafian, Rik Verheye, Tom Audenaert, Joke Devynck, Ludo Hoogmartens, Stefaan Degand en Sam Louwyck mee in de film.

Niet alleen voor Baba Yega, maar ook voor producenten Jasper Moeyaert en Emanuel Vanderjeugd van het productiehuis Geronimo is het de eerste langspeelfilm. Het productiehuis is vooral bekend van Helden Van Hier op VTM en de Emmy-genomineerde programma’s Flying Doctors, Missie Mosango en Soundtrack.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier