VIDEO Opa in maatpak is de ster van de avond op dancefestival Beachland in Blankenberge

14/07/14 om 14:02 - Bijgewerkt om 14:02

Bron: Kw

Op Facebook is een filmpje viraal aan het gaan, waarin te zien is hoe een 'bejaarde man' in maatpak duchtig meeviert met de festivalgangers op Beachland in Blankenberge.

VIDEO Opa in maatpak is de ster van de avond op dancefestival Beachland in Blankenberge

Of de man in kwestie effectief al een respectabele leeftijd heeft bereikt, dan wel of het eigenlijk om een goed vermomde jongere man gaat, was ons aanvankelijk niet duidelijk. Intussen kregen we wel degelijk opheldering. Een gelijkaardige 'bejaarde' met hetzelfde kostuum mocht eerder al opdraven tijdens een basketbalmatch van BC Oostende, en het gaat hier om de act 'Finding Eugene', die ook onder die naam terug te vinden is op Facebook.

Foto Kurt

In elk geval weet 'opa' hoe je een feestje moet bouwen én geeft hij een nieuwe invulling aan het begrip 'met een meisje dansen op één tegel'. 'In zijn tijd' ging het er wellicht nog net ietsje zediger aan toe. En in zijn tijd hadden ze nog geen waarheidsgetrouwe maskers...

(FJA)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!