VIDEO Muzikale tortelduifjes uit Gijverinkhove maken eigen videoclip bij nieuwste single

08/05/14 om 10:32 - Bijgewerkt om 10:32

Bron: Kw

Lasser Dirk Derdaele en kapster Nancy Neut vormen samen Lunacoustic. Met 'Zicht op Zee' hebben ze nu ook een eigen, zomers nummer op de wereld losgelaten.

VIDEO Muzikale tortelduifjes uit Gijverinkhove maken eigen videoclip bij nieuwste single

Een videoclip maken met een beperkt budget, in eigen beheer en met bescheiden middelen: het is altijd een dubbeltje op zijn kant. Voor je het weet krijg je spot en hoongelach over je heen, zoals het met pakweg de Nederlandse zanger Rinus wel vaker voorvalt. Zo sjeest Rinus al eens 'met Romina op de scooter' door het beeld, tot groot jolijt van de sociale media. Al legt hem dat dan ook weer geen windeieren.

Welnu, ook Dirk en Nancy, die zich tot nu toe beperkten tot coveroptredens, maar nu uitpakken met een eigen single, snorren op een scooter over uw scherm. Al speelt de hoofdmoot van de scènes zich wel op het strand af. Ook zij vormen een dolverliefd stel, dat vol overtuiging de kijker toezingt en vooral 'een feestje wil bouwen'. Frappant: Dirk zwoer in het verleden vooral bij het hardere rockgenre en heeft daar ook de looks naar, maar houdt het hier bij een blijgemutste gitaar die je eerder ergens te midden tussen Erik en Sanne zou verwachten. En Nancy, die weet, liggend in de branding, haar troeven heel goed uit te spelen. Dat zien we Sanne dan weer niet doen...

Geniet hier vooral zélf mee van hun zelfgemaakte clip bij 'Zicht op Zee'.

(FJA)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!