VIDEO Koppige vrouw bezet parkeerplaats voor haar man in Brugge

13/10/14 om 15:40 - Bijgewerkt om 15:40

Bron: Kw

Een parkeerplaats zoeken kan erg frustrerend zijn. Daarom besloot een vrouw in Brugge plaats vrij te houden voor de wagen van haar man, maar dat liep enigszins uit de hand...

VIDEO Koppige vrouw bezet parkeerplaats voor haar man in Brugge

Toen iemand anders op de plek wou parkeren, verzette de vrouw zich met hand en tand. Ze zette zich neer op de parkeerplaats, zodat de man niet achteruit kon, zonder haar omver te rijden. Omdat de discussie bleef duren, besloot de vrouw van de chauffeur het gebeuren te filmen.

Op de beelden is te zien hoe de politie tussenbeide moet komen en op de vrouw probeert in te praten. Haar man was het overigens helemaal niet eens met zijn vrouw. Hij parkeerde dan ook ergens anders en nam de hond mee voor een wandeling. Uiteindelijk gaf de vrouw haar strijd op en kon de bestuurder eindelijk parkeren.

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit