VIDEO Jongetje van 4 uit Wenduine verbaast vriend en vijand op zijn snowboard

25/04/14 om 09:05 - Bijgewerkt om 09:05

Bron: Kw

Garrik Arutyunov uit Wenduine is amper 4 jaar maar nu al een talentje op de snowboard.

VIDEO Jongetje van 4 uit Wenduine verbaast vriend en vijand op zijn snowboard

Samen met zijn ouders, zelf ook verwoede wintersportliefhebbers, mocht hij mee op snowboardvakantie en daar toonde hij al snel ook over de nodige skills te beschikken. Op, over en van een 'ramp' springen bleek voor de kleine Garrik een klein kunstje, waar hij zonder kleerscheuren van af komt. Tot grote vreugde van zijn vader, al valt de trots ook - zelfs doorheen de skibril - van zijn gezichtje af te lezen.

Het filmpje is intussen viraal aan het gaan en zorgt bij geoefende snowboarders uitsluitend voor bewonderende reacties. Seppe Smits liet al weten dat hij op die leeftijd bijlange nog zo ver niet stond. Wie weet hebben we binnen afzienbare tijd dus een wereldkampioen snowboarden in onze provincie wonen?

(FJA)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit