VIDEO Johan Vande Lanotte versus uit de kluiten gewassen struik: 1-0

15/04/14 om 17:43 - Bijgewerkt om 17:43

Bron: Kw

Minister van Economie Johan Vande Lanotte heeft alweer een volgende horde genomen in de verkiezingsrace.

VIDEO Johan Vande Lanotte versus uit de kluiten gewassen struik: 1-0

En dat mogen we voor een keer letterlijk nemen, want de SP.A-politicus ging tijdens huisbezoeken in Beernem, in aanloop naar verkiezingszondag 25 mei, bijzonder vlotjes over een stevige struik in een voortuintje. Wellicht wel bij een flinke sympathisant van de socialisten, want aan een venster in de voorgevel hangen heel wat SP.A-affiches, waaronder ook de zijne en die van John Crombez.

Een medewerker van de minister filmde de sportieve esbattementen van Vande Lanotte en postte ze op YouTube. Of er eerder al pogingen mislukten, die het wereldwijde web niét haalden, is niet bekend, maar aan de vlotte kattensprong van de Oostendse politicus te zien durven we vermoeden dat dit van de eerste keer lukte...

(FJA)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit