VIDEO Bruggeling vraagt vriendin ten huwelijk op het vliegtuig

02/06/14 om 13:42 - Bijgewerkt om 13:42

Bron: Kw

Alexander Serruys uit Brugge heeft, met dank aan touroperator Thomas Cook, zijn vriendin ten huwelijk gevraagd ergens op grote hoogte tussen Zaventem en Rhodos.

VIDEO Bruggeling vraagt vriendin ten huwelijk op het vliegtuig

De touroperator had onlangs via de sociale media een oproep gedaan: wie zou het zien zitten om zijn partner ten huwelijk te vragen én ook meteen te trouwen in een vliegtuig, op grote hoogte. "Onmiddellijk!", antwoordde de duidelijk nog altijd tot over zijn oren verliefde Alexander, en dat beviel Thomas Cook wel.

Zijn vriendin Marieke werd met een smoesje om de tuin geleid: haar zus werd mee in het complot betrokken en had zogezegd een 'girls only' reisje richting Rhodos gewonnen. En Marieke mocht mee, uiteraard. Zogezegd, zo gedaan, en de twee stapten op het vliegtuig. Maar wat Marieke niet wist, was dat Alexander ook mee aan boord ging, al hield hij zich wel eerst nog even schuil in de staart van het toestel. Ook de familie en de beste vrienden van het koppel zochten zich even verderop een plaatsje.

Uiteindelijk kwam Alexander als volleerde ober-met-karretje tevoorschijn, maar niet om haar iets te drinken aan te bieden. Het vervolg laat zich uiteraard raden...

(FJA)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!