KW OP CRUISE Genieten van prachtige Noorse natuur

20/06/16 om 18:42 - Bijgewerkt op 23/06/16 om 12:51

De voorspelde regen en lage temperaturen bleven tijdens de KW-cruise van 12 tot 19 juni in de Noorse Fjorden volledig achterwege. In de plaats kreeg het 154-koppige West-Vlaamse reisgezelschap zonovergoten natuurpracht te zien tegen een azuurblauwe hemel. Een weekje om in te kaderen!

Het was de 10de editie van de KW-cruise , een initiatief van KW in samenwerking met Selectair en Thalassa reizen uit Oostende. Voor de trip naar de Noorse Fjorden werd gekozen voor het nieuwste vlaggenschip van Holland America Line : de Koningsdam , dat pas enkele weken terug door koningin Maxima werd gedoopt en in de vaart werd gebracht. De reisroute liep van Amsterdam over Eidfjord naar Alesund , Geiranger en Bergen.

Met de Geirangerfjord en de oude Hanzehuizen in Bergen, tweede grootste stad in Noorwegen met 270.000 inwoners, werden twee toplocaties bezocht die op de werelderfgoedlijst van Unesco prijken. En voorts was het genieten van de vele faciliteiten en voordelen van het nieuwe schip. Vele nieuwe vriendschappen kwamen tot stand. KW mocht samen met de begeleiders van Thalassa reizen uit Oostende heel wat felicitaties in ontvangst nemen voor de vlekkeloze organisatie van deze feesteditie.

Geniet mee van de Noorse natuurpracht en de erg aangename cruise dankzij deze fotoreeks.

(EB)