Elise combineert pesto met zelfgemaakte focaccia

23/11/16 om 16:53 - Bijgewerkt om 16:50

De beste recepten van West-Vlaanderen verzamelen, dat is de missie van Jozefien Eggermont. Zoals de Italiaanse focaccia van Elise Delbeke uit Sint-Eloois-Vijve.

Bij de pesto van amandel en paprika die vorige week in deze rubriek stond, kan je crackers of toastjes serveren. Maar ook een zelfgemaakte focaccia is een heerlijke optie.
...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden