Dranouter

Meer nieuws uit de regio Dranouter

Deelgemeenten

Heuvelland, Nieuwkerke, Wulvergem, Wijtschate, Westouter, Kemmel, Loker

IN BEELD Verpozen in de zon

IN BEELD Verpozen in de zon

Dranouter fotospecial Al drie dagen lang is het perfect festivalweer op Festival Dranouter, maar we kunnen ons niet van de indruk ontdoen dat de zon vandaag het meest van de partij is. Veel mensen genieten dan ook van de festivalsfeer in een aangenaam zomerzonnetje. De fotospecial vind je hier.

Festival Dranouter lokt 45.000 mensen verspreid over vier dagen

Festival Dranouter lokt 45.000 mensen verspreid over vier dagen

Dranouter Het festival duurt nog enkele uren, maar een eerste balans kan toch al gemaakt worden. En die oogt positief, verspreid over het weekend passeerden er 45.000 festivalgangers. "Een meer dan geslaagd weekend", klinkt het bij de organisatie in een persbericht.

De laatste dag

De laatste dag

Dranouter Tom Gheeraert - Ik hoor in het dorp en op de festivalweide hese stemmen en zie kleine oogjes, vettige haardossen en bemodderde blote voeten. Aan van alles is te merken dat we aan de derde dag van Festival Dranouter toe zijn. Ondanks de vermoeidheid ontbreekt het de meeste festivalgangers echter niet aan enthousiasme. Iedereen lijkt klaar om van de laatste dag de apotheose van een magisch weekend te maken.

Raymond blijft dé klasbak

Raymond blijft dé klasbak

Dranouter Stefaan Dehaerne - Dag twee van Dranouter Festival heeft meer dan zijn belofte waargemaakt. We laten u dan ook graag even meegenieten van het grasduinen in zoveel moois.