De Panne

Meer nieuws uit de regio De Panne

Deelgemeenten

Adinkerke

Droogkast vat vuur in de Panne

Droogkast vat vuur in de Panne

De Panne Maandagavond moest de brandweer van De Panne uitrukken naar de Duinenstraat voor een hevige rookontwikkeling in een garage naast ...

Kust tevreden over paasvakantie

Kust tevreden over paasvakantie

Oostende De toeristische sector aan de kust is tevreden over de afgelopen paasvakantie. Dat meldt provinciebedrijf Westtoer na een rondvraag. Ongeveer 1,2 miljoen dagtoeristen zakten af naar de kust.

Nieuwpoort én "het Wonder van Sint-Bernardus"

Nieuwpoort én "het Wonder van Sint-Bernardus"

Nieuwpoort Redactie KW - Het succes van een zondagsmis is niet zelden te danken aan de aanpak van de pastoor. Er zijn de 'ouderwetse' pastoors, die strak blijven vasthouden aan de strenge oude regels van de katholieke kerk en er zijn de verlichte geesten, die dankbaar gebruik maken van de moderne media en die zorgen voor frisse, moderne teksten en actuele preken, zoals pastoor Stephan Houtman in De Panne en Bert Devloo in Nieuwpoort. "Dat is het wonder van Sint-Bernardus in Nieuwpoort-Bad", verklappen koorzangeres Nadine Ooghe en haar man Jean-Pierre Vandorpe.

Druk paasweekend van en naar kust voor de boeg

Druk paasweekend van en naar kust voor de boeg

Oostende Het verlengde paasweekend wordt op de weg het drukste moment van de paasvakantie. Daarvoor waarschuwen mobiliteitsorganisaties VAB en Touring maandag. Veel Belgen zullen voor een weekend- of daguitstap kiezen, terwijl in grote delen van Europa een vakantieperiode begint of eindigt.