Brugs gemeenteraadslid duikt op in verbouwingsprogramma op Vier

Eric Lagrou, tussen zijn schoonzoon Hans Wouters, dochter Leen en echtgenote Rita. (Foto Vier)
Redactie KW

Brugs gemeenteraadslid Eric Lagrou zal vanaf 7 november elke week te zien zijn op Vier. Samen met zijn dochter Leen neemt hij deel aan ‘Ons Eerste Huis’, een gloednieuw verbouwingsprogramma.

Begin november pakt Vier uit met een nagelnieuw verbouwingsprogramma: Ons Eerste Huis. Onder supervisie van Bartel Van Riet zullen drie koppels, gesteund door hun (schoon)ouders, hun eigen huis verbouwen. Wie na dertien afleveringen volgens kenners de hoogste meerwaarde kan creëren, wint een cheque van liefst 150.000 euro. Daarmee kan meteen een heel deel van hun lening afbetaald worden.

Bij de drie deelnemende families zit er ook een bekende : gemeenteraadslid Eric Lagrou (64). Samen met zijn vrouw Rita (65) proberen ze er alles aan te doen om hun dochter Leen (33) en schoonzoon Hans (35) -te helpen aan die fikse geldsom. “Onze dochter woont momenteel in Berchem maar kocht onlangs een woning van 165.000 euro in Zwijndrecht”, vertelt Eric Lagrou, die in de Brugse gemeenteraad zetelt voor N-VA. “Ze besloten om deel te nemen aan het gloednieuwe televisieprogramma en polsten of wij konden helpen. Zo was ik sinds 5 augustus alle dagen in de weer in het huis…”

Geen reis, niet ziek

Daardoor is Eric Lagrou de voorbije maanden maar heel zelden in Brugge geweest. “Mensen spraken me er zelfs over aan. Enkelen dachten dat ik een wereldreis maakte, sommigen zelfs dat ik ziek was. Maar ik mocht heel die tijd niets zeggen…”

(ON)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier