Biografie

Medewerker KWGezocht en gevonden: nog meer West-Vlamingen op de festivalweide

Gezocht en gevonden: nog meer West-Vlamingen op de festivalweide

RoeselarefotospecialZe treden op, verzorgen de catering of lopen rond in de vip-village, maar er zijn natuurlijk ook heel veel West-Vlamingen te vinden op de festivalweide. Ook op vrijdag haalden we ons 'Gezocht: West-Vlamingen'-bordje weer boven en dat leverde deze nieuwe fotoreeks op.


Wanthanee: "Jullie zijn nog niet van me af !"

Wanthanee: "Jullie zijn nog niet van me af !"

video Als een van de winnaars van De Nieuwe Lichting had Wanthanee Wadngam de ietwat ondankbare taak om de Pukkelpoppers vrijdagmiddag te ontwaken in de Wablief!?-tent. Dat deed ze helemaal in haar eentje, alleen begeleid door haar eigen gitaar. "Dit was zonder meer het hoogtepunt van mijn carrière tot dusver. Maar nog niet het eindpunt !", zegt ze zelfverzekerd.


Ouders Clear Season zanger zitten klaar aan zijkant podium

Ouders Clear Season zanger zitten klaar aan zijkant podium

KortrijkOnder het anders opvallend jonge publiek trekken twee oudere personen onze aandacht in de Wablief?!-tent. Ze hebben zich helemaal aan de zijkant geïnstalleerd op hun campingstoeltjes, met fototoestel en tablet in de aanslag. Misschien de ouders van een Nieuwe Lichting artiest? Ons vermoeden is juist: het zijn de moeder en vader van Matthias Desmet, zanger-gitarist bij de Kortrijkse band Clear Season.In beeld: West-Vlamingen ontwaken op Pukkelpopcaming

In beeld: West-Vlamingen ontwaken op Pukkelpopcaming

RoeselarefotospecialPukkelpop gaat officieel pas donderdag van start, maar woensdagnamiddag ging de camping al open en 's avonds waren er al bands en dj's aan het werk op vier van de tien podia. Veel West-Vlamingen reisden dan ook al op deze 'officieuze eerste festivaldag' af naar het verre Hasselt, om zich van een goede plek op de camping te verzekeren. Wij gingen daar donderdagochtend even de sfeer opsnuiven.