VIDEO Inge getuigt over zelfdoding: "Mijn tattoo geeft me hoop"

VIDEO Inge getuigt over zelfdoding: "Mijn tattoo geeft me hoop"

video"De trouwring is verdwenen, de tattoo is verschenen", glimlacht Inge Weiss uit Roeselare. Ze is een van de getuigen die we in ons dossier 'Zelfdoding in West-Vlaanderen' aan het woord laten. Bekijk hier haar getuigenis.21 jaar geleden bekerde Basket Sijsele al eens tegen Spirou Charleroi

21 jaar geleden bekerde Basket Sijsele al eens tegen Spirou Charleroi

BasketbalfotospecialWoensdagavond 28 september ontvangt Basket Sijsele in de achtste finales van de Beker van België eersteklasser Spirou Charleroi. Maar dat is niet de eerste keer. In 1995 ontving BC Damme - zoals de club toen heette - als eersteprovincialer ook al eens de Carolo's. Fotograaf Ronny Neirinck dook in zijn archief en haalde er deze unieke beelden uit.


Herbeleef de gemeenteraad van Brugge

Herbeleef de gemeenteraad van Brugge

BruggeEen week na de vorige (extra) gemeenteraad, kwamen de Brugse gemeenteraadsleden dinsdagavond opnieuw bij elkaar. Op de agenda prijkten 28 punten en 13 interpellaties. Onder meer de start van de Ronde van Vlaanderen - die Antwerpen van Brugge wil overnemen - stonden op het menu.


Herbeleef de extra gemeenteraad in Brugge

Herbeleef de extra gemeenteraad in Brugge

BruggeDe Brugse gemeenteraad eindigde vorige maand in complete chaos. De voltallige oppositie vertrok om middernacht woedend omdat de meerderheid hun interpellaties niet wilde verplaatsen naar een andere dag. Met de reglementen onder de arm sleepte de oppositie een extra gemeenteraad - met enkel hun interpellaties - uit de brand.