Zo ziet een papierfabriek eruit na jaren leegstand

Zo ziet een papierfabriek eruit na jaren leegstand

AlveringemfotospecialTom Adam (44) uit Alveringem is buschauffeur bij De Lijn. In zijn vrije tijd gaat hij niet alleen wandelen, hij fotografeert ook (in) leegstaande gebouwen. Urban exploration of kortweg urbex, zoals ze dat noemen. Onlangs nog schoot hij deze beelden in deze oude papierfabriek van Louis De Naeyer uit 1880.
VIDEO Bekende Lichterveldenaren te gast op KW Trakteert

VIDEO Bekende Lichterveldenaren te gast op KW Trakteert

LichterveldeOp de Jaarmarkt in Lichtervelde sloeg Krant van West-Vlaanderen zondag letterlijk haar tenten op. KW trakteerde op een gezonde portie gezelligheid, koffie en een pintje. En we hadden ook live interviews met bekende dorpsgenoten. Bekijk hier de video's van Gaston Missinne, Kurt Desplenter, Miss Folklore Axelle Vandendriessche, schepen Steven Bogaert en het intussen al legendarische babbel én optreden van De Blote Band Coverband.VIDEO KW Trakteert krijgt bekende Izegemnaren over de vloer

VIDEO KW Trakteert krijgt bekende Izegemnaren over de vloer

IzegemvideoOp de zaterdagmarkt in Izegem sloeg Krant van West-Vlaanderen letterlijk haar tenten op. KW trakteerde niet alleen met koffie en pils, ook met live interviews met bekende Izegemnaren. Bekijk hier de video's van Frank Bruyneel, Paul Berlamont, burgemeester Bert Maertens, cabaretier Karel Declercq, Patrick Vandewatere, Alice Traen en Kristof Callens.


Herbeleef KW Trakteert op de markt van Izegem

Herbeleef KW Trakteert op de markt van Izegem

IzegemKrant van West-Vlaanderen komt naar je toe! De zaterdagmarkt van Izegem mocht de spits afbijten. Op de Grote Markt trakteerden we met een drankje, interviews en een gezellige babbel.


Ray Cokes: "Please, pipe this into my house"

Ray Cokes: "Please, pipe this into my house"

EmelgemvideoJean Blaute en Ray Cokes -de bekende televisiegezichten van Tournée Générale- zijn de ambassadeurs van het Het Lekkere Westen 2016. Westtoer trok met het duo de boer op langs West-Vlaamse wegen en maakte er een filmpje rond.


VIDEO Steven H.: "Daten met vrouwen is eigenlijk grote miserie"

VIDEO Steven H.: "Daten met vrouwen is eigenlijk grote miserie"

KastervideoDe West-Vlaamse rapper Steven H. pakt uit met een nieuwe single 'deuresloan'. Voor de bijhorende videoclip riep hij de hulp in van Jelle Demonie - net zoals Steven, een West-Vlaming die in Gent woont. KW.be zocht de zanger uit Kaster en de videoproducer uit Jabbeke op voor een babbel over daten, vrouwen en bloemen van Albert Heijn: "De goedkoopste, het was toch maar om kapot te slaan".U was weer geweldig op YouTube!

U was weer geweldig op YouTube!

RoeselarevideoKW dook in de wondere wereld van YouTube en ging op zoek naar West-Vlaamse video's. Van Houthulst over Ardooie tot Wenduine... Een compilatie van wat er de voorbije weken op het kanaal gepost werd.


Taxichauffeurs niet opgezet met stunt van Stoffel Vandoorne

Taxichauffeurs niet opgezet met stunt van Stoffel Vandoorne

RumbekeDe stunt van taxidienst Uber in Brussel met Stoffel Vandoorne schiet in het verkeerde keelgat van de Nationale Groepering van Ondernemingen met Taxi- en Locatievoertuigen met chauffeur VZW (afgekort G.T.L.). De beroepsvereniging meent dat Uber aan 'whitewashing' doet.


In beeld: broeierig heet bij Warhaus

In beeld: broeierig heet bij Warhaus

KortrijkfotospecialWarhaus van Maarten Devoldere stond donderdagnamiddag als eerste West-Vlaamse band geprogrammeerd. De zwoele muziek bracht de Club in geen tijd naar een hoogtepunt.KW graaft naar de West-Vlaamse ziel van Pukkelpop

KW graaft naar de West-Vlaamse ziel van Pukkelpop

RoeselareKW is waar West-Vlamingen zijn. Dus ook op Pukkelpop want als de zomervakantie op zijn laatste beentjes loopt, trekken duizenden provinciegenoten naar het verre Kiewit om er de hoogmis van de alternatieve muziek te beleven.

In #Pittem zijn ze o zo klaar voor Zotte Maandag

In #Pittem zijn ze o zo klaar voor Zotte Maandag

PittemOok in de zomermaanden richten we onze Instagramlens elke dag boven een West-Vlaamse gemeente, op zoek naar de mooiste kiekjes die er de voorbije dagen werden gepost. Vandaag zitten we boven...