IN BEELD Kinderen halen hartje op in Festival Dranouter

IN BEELD Kinderen halen hartje op in Festival Dranouter

fotospecialNaast de vele optredens zijn er ook heel wat activiteiten voor kinderen. De Palace-tent is in de late uurtjes de danstempel van het festival, maar in de namiddag staat kinderanimatie centraal. Ook op de festivalweide én daarbuiten staan heel wat speeltoestellen.VRIDDAG

VRIDDAG

De actualiteit van de dag ziet er lichtjes anders uit door een West-Vlaamse bril...
Herbeleef de gemeenteraad van Poperinge: "U doet schamper over benoemingen"

Herbeleef de gemeenteraad van Poperinge: "U doet schamper over benoemingen"

PoperingeMaandagavond werd de Poperingse gemeenteraad bijeen geroepen voor de afhandeling van 35, vooral administratieve, punten. Het werd een gematigde zitting met weinig grote discussies. Er was wel aandacht voor de Nederlandse taal. "U hebt in uw vraag praktisch geschreven met een C", zei burgemeester Dejaegher tegen Marie-Claire Tylleman.Herbeleef de gemeenteraad van Poperinge: "Je schudt verhaaltjes uit je mouw"

Herbeleef de gemeenteraad van Poperinge: "Je schudt verhaaltjes uit je mouw"

PoperingeMaandagavond bliezen de Poperingse gemeenteraadsleden verzamelen voor de gemeenteraad van april. Er stonden 21 punten op de agenda met onder meer een motie tot versterking van de dekkingsgraad van de mobiele netwerken in de grensregio's en in de landelijke gebieden. Er was discussie over het masterplan voor het doven van de openbare verlichting.