Minister Hilde Crevits wil meer leerling-truckchauffeurs

Minister Hilde Crevits wil meer leerling-truckchauffeurs

TorhoutVlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) zorgt voor een extra tegemoetkoming voor de werkingskosten van de opleiding vrachtwagenchauffeur in het secundair onderwijs, zo schrijft De Zondag. 1 reactiesD'Ardennen grote slokop op Ensors in Kursaal van Oostende

D'Ardennen grote slokop op Ensors in Kursaal van Oostende

OostendeDe Vlaamse filmprijzen Ensors zijn vrijdagavond uitgereikt in het Kursaal van Oostende. Tijdens een galashow werden de beeldjes in een twintigtal categorieën uitgereikt. D'Ardennen werd Beste Film en volgt daarmee 'N: The Madness of Reason' op, die het beeldje vorig jaar in ontvangst mocht nemen.


'Ik kom sterker terug' verzekert pechvogel Björn Engels

'Ik kom sterker terug' verzekert pechvogel Björn Engels

Club BruggeBjörn Engels is met succes geopereerd aan de schouder. De centrale verdediger van Club Brugge staat voor een maandenlange revalidatie maar laat de moed niet zakken, zo verzekert hij zaterdag in een bericht op Twitter. "Ik heb al genoeg bewezen dat ik kan terugkomen van een lange revalidatie en zal er deze keer opnieuw sterker uit terugkomen", schrijft de onfortuinlijke voetballer.


Sportinnovatiecampus geopend in Brugge

Sportinnovatiecampus geopend in Brugge

BruggeHowest en Sport Vlaanderen hebben in Brugge een Sportinnovatiecampus op poten gezet. Met behulp van moderne technologie en samenwerkingen willen ze vernieuwende sporttoepassingen blijven ontwikkelen. Het moet ook de ruimte bieden voor opleidingen, revalidatie en sportclubs.