Anna Deblauwe uit Lichtervelde serveert konijn met pruimen en Rodenbach

09/02/16 om 11:14 - Bijgewerkt om 11:14

De beste recepten van West-Vlaanderen verzamelen, dat is de missie van Jozefien Eggermont. Zoals het konijn met pruimen en Rodenbach van Anna Deblauwe uit Lichtervelde

"Koken is mijn lang leven", lacht Anna Deblauwe. "Hoofdgerechten of desserts, ik doe het eigenlijk allemaal even graag. Als de hele familie komt, hou ik ervan om uitgebreid te koken."
...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden