Acrobatie in de lucht op BK kunstvliegen in Koksijde

Een beeld van de demo van de Red Devils gisterenavond als voorsmaakje van wat vandaag en morgen te zien zal zijn. (Foto EDK)
Redactie KW

Vandaag zaterdag 1 en zondag 2 juli vindt op de vliegbasis Koksijde voor de tweede keer het Belgisch kampioenschap kunstvliegen voor eenmotorige toestellen plaats, telkens van 10 tot 18 uur. De toegang is gratis

Dat weekend verwacht de organisatie (Westaviationclub Koksijde, Belgian Aerobatic Club en de gemeente Koksijde) 20 à 30 deelnemers die een opgelegd programma en een tweede onbekend kunstvliegprogramma afwerken. Daarnaast is ook de medewerking toegezegd van de Red Devils (acrobatisch team van de Belgische Luchtmacht), de Breitling Wing Walkers en de Victors (formatieteam vliegveld Ursel).

De toegang tot een grote publiekszone, met direct zicht op alle deelnemende acrobatische toestellen, is gratis. De wedstrijd zelf zal zich afspelen op een veilige afstand, maar steeds in het zicht van de toeschouwers. Hapjes en drankjes te bekomen ter plaatse. Parking (5 euro) aan de abdijhoeve Ten Bogaerde rechtover het clubhuis en publiekszone.

Opgelet: wil je graag komen naar het Belgisch Kampioenschap Acro registreer dan vlug je gratis inkomtickets (1 ticket per persoon) via http://www.westaviationclub.be. (EDK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier