Zware brand in achtergebouw Avelgemse slagerij

Zware brand in achtergebouw Avelgemse slagerij

AvelgemZondagmiddag heeft een zware brand gewoed in de achterbouw van een slagerij aan de Oudenaardsesteenweg in Avelgem. De rook verspreidde zich door het hele centrum van Avelgem. De Oudenaardsesteenweg is nog een tijdlang afgesloten voor het verkeer.

 


DOSSIER ZELFDODING IN WEST-VLAANDEREN


Bob Hochepied kruipt stap per stap uit diep CVS-dal

Bob Hochepied kruipt stap per stap uit diep CVS-dal

KuurneWat als je overloopt van het talent, de goesting en de ambitie hebt om het te maken als profvoetballer, maar je lichaam protesteert? Het overkwam de 19-jarige Bob Hochepied uit Kuurne dik anderhalf jaar geleden. Vandaag werkt hij beetje bij beetje aan zijn terugkeer. "Ik besef nu dat gezond en gelukkig zijn het allerbelangrijkste is", getuigt Bob.


Nieuw CC De Knippelaar geopend in Kruiseke

Nieuw CC De Knippelaar geopend in Kruiseke

WervikOp de wijk Hoogland vond vandaag de officiële opening van het gloednieuwe gemeenschapscentrum De Knippelaar in Kruiseke plaats. Maar liefst veertien jaar geleden was er al sprake van een nieuwbouw voor de talrijke verenigingen in het dorp.


Menenaar Mogwai heeft kasten vol slangen

Menenaar Mogwai heeft kasten vol slangen

MenenMogwai Rommelaere (28) heeft een passie voor slangen. Met maar liefst dertig grote slangen en bijna dubbel zoveel kleine slangen is zijn huis goed gevuld. "Ik heb altijd graag slangen gehouden", legt Mogwai uit. "Het begon met een slang die ik hield bij een vriend want thuis mocht het niet", herinnert hij zich. Ondertussen zijn er daar heel wat bijgekomen.Sport uit West-VlaanderenMeer sportnieuws »


West-Vlaamse finalistes Miss België genieten van Griekse zon

West-Vlaamse finalistes Miss België genieten van Griekse zon

BruggeDe dertig finalistes van Miss België genieten momenteel van een vakantie op het Griekse eiland Kreta. De Brugse fotograaf Bjorn Van Ryckeghem van Missitems bezorgde ons enkele vakantiekiekjes van de acht West-Vlaamse finalistes.

 


Meer KWMeer KW »

VRIDDAG

VRIDDAG

De actualiteit van de dag ziet er lichtjes anders uit door een West-Vlaamse bril...

 

Reis rond de wereld - 2016Lees alle verhalen »

Nie MissMeer Nie Miss »

In ‘Nie Miss’ gaan we elke maandag op stap met een knappe West-Vlaamse deerne, die ons haar favoriete plekje in haar gemeente laat zien.


De Groote Oorlog Dag op Dag

De Groote Oorlog: Dag op Dag 100 jaar geledenVolledig dossier »


Herdenking eerste wereldoorlog
Recentste nieuwsoverzicht

Ongevallen

Meer ongevallen »