Axel Ronse wordt peter van tewerkstellingsproject in Eurometropool

Axel Ronse wordt peter van tewerkstellingsproject in Eurometropool

KortrijkKortrijkzaan en Vlaams volksvertegenwoordiger Axel Ronse (N-VA) wordt politieke peter van de actie 'grensoverschrijdende tewerkstelling' binnen de Eurometropool Rijsel-Kortrijk-Doornik. Daartoe engageerde hij zich vrijdagmiddag tijdens de algemene vergadering van het agentschap voorgezeten door Martine Aubry, voorzitster van de Eurometropool.

Sport uit West-VlaanderenMeer sportnieuws »IN BEELD Nieuwe baasjes voor honden overleden koppel (en de andere beelden van de week)

IN BEELD Nieuwe baasjes voor honden overleden koppel (en de andere beelden van de week)

fotospecialWekelijks publiceert onze redactie gemiddeld zowat 1.750 foto's in onze 14 krantenedities en bijlagen: KW, Sport West, KW TeeVee, De Weekbode, Het Wekelijks Nieuws, De Zeewacht, Brugsch Handelsblad en Kortrijks Handelsblad. Wekelijks pikken we per editie/bijlage de leukste foto eruit en tonen die hier op kw.be, op 620 pixels breed. Je leest het verhaal achter de foto in krant, vandaag verkrijgbaar in de winkel of in de e-krant.

 Gouden Mathille voor Guga Baul in Oostende

Gouden Mathille voor Guga Baul in Oostende

OostendeDe Gouden Mathille, de prijs van de Oostendse Persclub voor een Oostendenaar die de naam en de faam van zijn of haar stad uitdraagt, gaat dit jaar naar acteur, komiek en imitator Guga Baul.Meer KWMeer KW »

VRIDDAG

VRIDDAG

Iedereen West-Vlaming. De actualiteit ziet er lichtjes anders uit door een West-Vlaamse bril...

 
Nie MissMeer Nie Miss »

In ‘Nie Miss’ gaan we elke maandag op stap met een knappe West-Vlaamse deerne, die ons haar favoriete plekje in haar gemeente laat zien.


IN BEELD Theater Dakwerken brengt 'Romeo & Romeo' op de planken

IN BEELD Theater Dakwerken brengt 'Romeo & Romeo' op de planken

fotospecialWest-Vlaamse hobbyfotografen en dus ook West-Vlaanderen met mooie fotoreportages in the picture plaatsen. Dat is het doel van onze rubriek Homo Fotograficus. Met de donkere dagen wordt ook het toneelseizoen op gang getrokken. Op KW.be willen we dit in beeld brengen. Theater Dakwerken mag de spits afbijten.

 

De Groote Oorlog Dag op Dag

De Groote Oorlog: Dag op Dag 100 jaar geledenVolledig dossier »


Herdenking eerste wereldoorlog

Recentste nieuwsoverzicht