Live KW Trakteert op de Jaarmarkt van Lichtervelde

KW Trakteert op de Jaarmarkt van Lichtervelde

Krant van West-Vlaanderen komt andermaal naar je toe! Na de markt van Izegem vorig weekend staan we deze namiddag op de Jaarmarkt van Lichtervelde. We trakteren met een drankje, interviews en een gezellige babbel. Welkom!

  • Samenleving

Sport uit West-Vlaanderen


Reis rond de wereld - 2016Ne welgemeende 'fuck you' van Stephanie en Stefanie (en de andere beelden van de week)

Ne welgemeende 'fuck you' van Stephanie en Stefanie (en de andere beelden van de week)

fotospecialWekelijks publiceert onze redactie gemiddeld zowat 1.750 foto's in onze 14 krantenedities en bijlagen: KW, Sport West, KW TeeVee, De Weekbode, Het Wekelijks Nieuws, De Zeewacht, Brugsch Handelsblad en Kortrijks Handelsblad. Wekelijks pikken we per editie/bijlage de leukste foto eruit en tonen die hier op kw.be, op 620 pixels breed. Je leest het verhaal achter de foto in krant, vandaag verkrijgbaar in de winkel of in de e-krant.

 


VIDEO En de Gouden Gerrit 2016 gaat naar...

VIDEO En de Gouden Gerrit 2016 gaat naar...

IngelmunstervideoKrant van West-Vlaanderen reikt tweejaarlijks de Gouden Gerrit uit aan een persoon die het West-Vlaams naar hogere sferen tilt. Dit jaar nomineerde onze redactie 10 filmpjes en onze lezers kozen dit fragment tot hun favoriet West-Vlaamse filmpje aller tijden. KW trok naar de Gouden Gerrit 2016 voor een babbel...

 ZUNDAG

ZUNDAG

Iedereen West-Vlaming. De actualiteit ziet er lichtjes anders uit door een West-Vlaamse bril...

 

In ‘Nie Miss’ gaan we elke maandag op stap met een knappe West-Vlaamse deerne, die ons haar favoriete plekje in haar gemeente laat zien.VIDEO Steven H.: "Daten met vrouwen is eigenlijk grote miserie"

VIDEO Steven H.: "Daten met vrouwen is eigenlijk grote miserie"

KastervideoDe West-Vlaamse rapper Steven H. pakt uit met een nieuwe single 'deuresloan'. Voor de bijhorende videoclip riep hij de hulp in van Jelle Demonie - net zoals Steven, een West-Vlaming die in Gent woont. KW.be zocht de zanger uit Kaster en de videoproducer uit Jabbeke op voor een babbel over daten, vrouwen en bloemen van Albert Heijn: "De goedkoopste, het was toch maar om kapot te slaan".


Herbeleef KW Trakteert op de markt van Izegem

Herbeleef KW Trakteert op de markt van Izegem

IzegemKrant van West-Vlaanderen komt naar je toe! De zaterdagmarkt van Izegem mocht de spits afbijten. Op de Grote Markt trakteerden we met een drankje, interviews en een gezellige babbel.

 

Recentste nieuwsoverzicht