Dossier Michelinsterren in West-Vlaanderen
WOENSDAG

WOENSDAG

Iedereen West-Vlaming. De actualiteit ziet er lichtjes anders uit door een West-Vlaamse bril...

 
14 x 620 : dit zijn de opvallendste beelden uit onze kranten van deze week

14 x 620 : dit zijn de opvallendste beelden uit onze kranten van deze week

fotospecialWekelijks publiceert onze redactie gemiddeld zowat 1.750 foto's in onze 14 krantenedities en bijlagen: KW, Sport West, KW TeeVee, De Weekbode, Het Wekelijks Nieuws, De Zeewacht, Brugsch Handelsblad en Kortrijks Handelsblad. Wekelijks pikken we per editie/bijlage de leukste foto eruit en tonen die hier op kw.be, op 620 pixels breed. Je leest het verhaal achter de foto in krant, vandaag verkrijgbaar in de winkel of in de e-krant.

In ‘Nie Miss’ gaan we elke maandag op stap met een knappe West-Vlaamse deerne, die ons haar favoriete plekje in haar gemeente laat zien.


De Groote Oorlog Dag op Dag


Unieke kijk achter de muren van het slotklooster in Tielt

Unieke kijk achter de muren van het slotklooster in Tielt

TieltfotospecialHet slotklooster in de Blekerijstraat in Tielt herbergt al enkele jaren geen nonnetjes meer. De plaatselijke vzw voor gehandicaptenzorg Mivalti gebruikt er enkele lokalen en er staat een mooi cohousing-project in de steigers. Maar het slotklooster kent nog heel wat verborgen hoekjes waar de stilte heerst. Hobbyfotograaf Wouter Meeus ging er langs voor onze rubriek Homo Fotograficus.

 

Roadtrip in 1001 verhalen langs de N50

Roadtrip in 1001 verhalen langs de N50

BruggevideoDe voorbije zomer reden onze redacteur Philippe Verhaest en huisfotograaf Ronny Neirinck de N50 af, de aloude en legendarische steenweg tussen Brugge en Kortrijk. Onderweg tekenden ze het ene fascinerende verhaal na het andere op. Je kon het een zomer lang volgen in Krant van West-Vlaanderen. De verhalen die toen week na week werden gepubliceerd, staan nu ook te lezen op KW.be, netjes gebundeld.

 

Recentste nieuwsoverzicht