VIDEO Brian vroeg Cindy ten huwelijk... in een lunapark

VIDEO Brian vroeg Cindy ten huwelijk... in een lunapark

Kortemark Ze noemen zichzelf echte 'foorgangers'. Cindy Vanhoutte (34) en Brian Broucke (34) uit Kortemark schuimen samen alle grote kermissen in Vlaanderen af. De Meifoor staat dan ook elk jaar op hun programma. Maar dit jaar werd het toch net ietsje specialer dan anders.

  •  

Live gemeenteraad

Herbeleef de Roeselaarse gemeenteraad: Politiepost verhuist naar station

Herbeleef de Roeselaarse gemeenteraad: Politiepost verhuist naar station

Roeselare Op de Roeselaarse gemeenteraad was er aandacht voor de intentie van de stad om ondergrondse glasbollen te installeren. Een positieve zaak, zo klinkt het. Ook de politiepost komt aan bod. Die verhuist binnenkort van de Botermarkt naar het station.


KW WeekendMeer KW Weekend

West-Vlamingen in alle staten over Trump

West-Vlamingen in alle staten over Trump

Nee, de Amerikaanse president is niet bijzonder geliefd bij de meeste West-Vlamingen die in de VS wonen. Sommigen raken nu moeilijker het land binnen, moeten meer betalen voor hun ziektekostenverzekering of zien zelfs hun job of toekomst daar bedreigd. Velen merken dat het wantrouwen tussen groepen mensen toeneemt. Al zijn er ook enkelen positief. 34 West-Vlaamse Amerikanen (of zijn het Amerikaanse West-Vlamingen?) over het leven onder de nieuwe 'leider van het Vrije Westen'. Klik op de staten en lees hun verhaal.

  •  

Sport uit West-VlaanderenMeer sportnieuws

Meer KWMeer KW

De actualiteit van de dag ziet er lichtjes anders uit door een West-Vlaamse bril...

  •  

Nie MissMeer Nie Miss

In ‘Nie Miss’ gaan we elke maandag op stap met een knappe West-Vlaamse deerne, die ons haar favoriete plekje in haar gemeente laat zien.


Herbeleef de gemeenteraad in Oostende: subsidies jeugd KVO ter discussie

Herbeleef de gemeenteraad in Oostende: subsidies jeugd KVO ter discussie

De gemeenteraad van Oostende kwam maandagavond bijeen. De zitting duurde tot 1.30 uur. Op de agenda twaalf interpellaties, onder meer over de subsidies voor de jeugd van KVO, de integratie van allochtonen in het Oostendse onderwijs en de Rock Strangers.

De Groote Oorlog Dag op Dag

De Groote Oorlog: Dag op Dag 100 jaar geledenVolledig dossier

Herdenking eerste wereldoorlog

KW kaapt GentMeer

Gent video Lieven Mathys - Twee Gentse West-Vlamingen samen op pad. Wouter Deboot uit Meulebeke trok vorig jaar voor het televisiemagazine Iedereen Beroemd met de fiets naar het Noorderlicht. Volgende dinsdag vertrekt hij opnieuw. Ditmaal gaat de fietstocht dwars door Amerika, drie maanden lang. En deze keer neemt hij wel iemand mee, een andere West-Vlaming: Steven Claerhout uit Wielsbeke. The lucky bastards.

  •  

Recentste nieuwsoverzicht


Economie

Meer economie »

Politiek

Meer politiek »