Izegems stadhuis zet vol in op e-loket

Izegems stadhuis zet vol in op e-loket

IzegemKan je tijdens de openingsuren van het Izegemse stadhuis niet langsgaan? Dan biedt het uitgebreide e-loket sinds deze week de ideale oplossing.


Sport uit West-Vlaanderen

Reis rond de wereld - 2016


West-Vlaamse gins

J'Hin16: Een glazenwasser met een droom

J'Hin16: Een glazenwasser met een droom

RoeselareJules Hindrickx groeide op in de horeca, kwam er uiteindelijk ook zelf in terecht maar focust zich vandaag op zijn eigen schoonmaakbedrijfje. De jonge vader slaagde daarnaast nog in om met een eigen gin uit te pakken. Ondertussen is er ook een tweede versie, en binnenkort een derde variant.
Tongschar is Vis van het Jaar

Tongschar is Vis van het Jaar

De tongschar is de 28ste Vis van het Jaar. Met die campagne belicht het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing elk jaar een noordzeevis om die bekend te maken bij het grote publiek.Stadsbestuur Wervik gaat voor nieuw zwembad

Stadsbestuur Wervik gaat voor nieuw zwembad

WervikHet staat zo goed als vast dat er in Wervik een nagelnieuw zwembad komt. De milieuvergunning voor het huidige zwembad Ter Leie loopt af in 2021. "Omwille van de hoogoplopende kosten door het betonrot heeft renoveren totaal geen zin meer", aldus burgemeester Youro Casier (SP.A).MOANDAG

MOANDAG

De actualiteit van de dag ziet er lichtjes anders uit door een West-Vlaamse bril...

 
In ‘Nie Miss’ gaan we elke maandag op stap met een knappe West-Vlaamse deerne, die ons haar favoriete plekje in haar gemeente laat zien.


De Groote Oorlog Dag op Dag

De Groote Oorlog: Dag op Dag 100 jaar geleden


Herdenking eerste wereldoorlog

Recentste nieuwsoverzicht

Ongevallen

Meer ongevallen »

Criminaliteit

Meer criminaliteit »