FOTOSPECIAL Helemaal losgaan op Kamping Kitsch XXL

FOTOSPECIAL Helemaal losgaan op Kamping Kitsch XXL

AalbekefotospecialZaterdag vond in Aalbeke - of all places - Kamping Kitsch XXL plaats, het stilaan legendarische festival van discotheek Kitsch Club uit Knokke. Het opzet is eenvoudig: iedere festivalganger verkleedt zich in de betere Johny of Marina en gaat een hele dag volledig loos. Onze (PVH) zocht zijn beste outfit bij elkaar en waagde zich in de kolkende massa.

 


Sport uit West-Vlaanderen


Reis rond de wereld - 2016West-Vlaamse gins

Og'ir Gin: "Uit liefde voor Deerlijk"

Og'ir Gin: "Uit liefde voor Deerlijk"

DeerlijkNiels Lanckbeen en Jana Bossuyt runnen sinds 2013 de zaak De Ploatse in hartje Deerlijk. Bij die eigentijdse zaak hoort ook een gin, zo dachten de twee. De naam zochten ze zowaar tot in Oezbekistan, maar Deerlijk staat wel centraal bij og'ir gin, klinkt het.Werken aan academie in Harelbeke schieten goed op

Werken aan academie in Harelbeke schieten goed op

HarelbekeOp 1 september ging de Academie Harelbeke Anders! (AHA!) opnieuw van start met een vernieuwde werking. Intussen zijn de werken begonnen aan de verbouwing van de voormalige 'Kameleon' tot een volwaardige kunstacademie. De werken zullen een jaar duren.

ZOATERDAG

ZOATERDAG

Iedereen West-Vlaming. De actualiteit ziet er lichtjes anders uit door een West-Vlaamse bril...

 
In ‘Nie Miss’ gaan we elke maandag op stap met een knappe West-Vlaamse deerne, die ons haar favoriete plekje in haar gemeente laat zien.


De Groote Oorlog Dag op Dag

De Groote Oorlog: Dag op Dag 100 jaar geleden


Herdenking eerste wereldoorlog

Recentste nieuwsoverzicht


Economie

Meer economie »

Politiek

Meer politiek »