Verdachte in Roemenië opgepakt voor moord op Sofie Muylle

Verdachte in Roemenië opgepakt voor moord op Sofie Muylle

Knokke-Heist update Een 23-jarige Roemeen is maandagmiddag in zijn thuisland opgepakt op verdenking van de moord op Sofie Muylle in Knokke. Dat meldden Roemeense media, maar het parket van West-Vlaanderen afdeling Brugge geeft voorlopig geen commentaar. Het is niet bekend hoe Alexandru C. in het vizier van de speurders kwam.

  •  

Sport uit West-VlaanderenMeer sportnieuws

huiszoeking middelkerkeMeer over casino Middelkerke


Toernee Pedal 2017Lees hier alles over

Herbeleef onze tweedaagse Toernee Pedal

Herbeleef onze tweedaagse Toernee Pedal

Oostende Toernee Pedal ligt achter de rug. We hebben twee fantastische fietsdagen achter de rug langs de grenzen van West-Vlaanderen. Herbeleef hier onze tweedaagse. Op www.kw.be/toerneepedal2017 kan je ook alle fotospecials terugvinden.


vanop dag 7 van het proces van de Kasteelmoord: dossier weer naar KI

vanop dag 7 van het proces van de Kasteelmoord: dossier weer naar KI

Brugge Nadat vorige week uitlekte dat het parket mogelijk een informant inschakelde om verdachte Evert de Clercq uit te horen in de gevangenis van Ieper, moet daar vandaag klaarheid over komen. Was er een informant? Is er afgeluisterd? Hoe komt het dat dit nergens in het dossier vermeld staat? En vooral: hoe moet het nu verder?

KW WeekendMeer KW Weekend

West-Vlaams nieuws uit onze magazines

Meer KWMeer KW

Iedereen West-Vlaming. De actualiteit ziet er lichtjes anders uit door een West-Vlaamse bril...

  •  

Nie MissMeer Nie Miss

In ‘Nie Miss’ gaan we elke maandag op stap met een knappe West-Vlaamse deerne, die ons haar favoriete plekje in haar gemeente laat zien.


De Groote Oorlog Dag op Dag

De Groote Oorlog: Dag op Dag 100 jaar geledenVolledig dossier

Herdenking eerste wereldoorlog

KW kaapt GentMeer

Gent video Lieven Mathys - Twee Gentse West-Vlamingen samen op pad. Wouter Deboot uit Meulebeke trok vorig jaar voor het televisiemagazine Iedereen Beroemd met de fiets naar het Noorderlicht. Volgende dinsdag vertrekt hij opnieuw. Ditmaal gaat de fietstocht dwars door Amerika, drie maanden lang. En deze keer neemt hij wel iemand mee, een andere West-Vlaming: Steven Claerhout uit Wielsbeke. The lucky bastards.

  •  

Recentste nieuwsoverzicht

Criminaliteit

Meer criminaliteit »


Economie

Meer economie »