Volg nu de gemeenteraad in Oostende met tien interpellaties

Volg nu de gemeenteraad in Oostende met tien interpellaties

Oostende De gemeenteraad van Oostende komt vanavond om 19 uur bijeen in de raadzaal van het stadhuis. Het wordt de eerste zitting onder het voorzitterschap van Hina Bhatti (foto), die Bart Tommelein opvolgt aan het hoofd van de raad.

Sport uit West-VlaanderenMeer sportnieuws

Vanavond om 20.15u gemeenteraad Diksmuide: invoering nieuw parkeerbeleid en referendum of niet

Vanavond om 20.15u gemeenteraad Diksmuide: invoering nieuw parkeerbeleid en referendum of niet

Diksmuide De wijziging van het parkeerbeleid vanaf 1 september 2016 werd geëvalueerd en bijgestuurd en treedt definitief in werking op 1 maart 2017.

Nadat de officiële telling uitwees dat er onvoldoende handtekeningen werden ingediend door Idee2006 om een referendum te mogen oganiseren rond het thema 'parkeermogelijkheden rond de Grote Markt', heeft de gemeenteraad na kennisname en op grond van het betreffende artikel van het gemeentedecreet besloten om hiervoor een extra agendapunt toe te voegen aan de gemeenteraad van vanavond.

Gemeenteraad in Menen : wekelijkse markt in Rekkem

Menen Vanavond komt de gemeenteraad van Menen bijeen. Op de agenda staan slechts negen punten. De raadsleden zullen het reglement voor de wekelijkse markt in Rekkem goedkeuren. Daarnaast staat ook de herlocatie van de technische dienst op de agenda.

Hotelschool Spermalie wint de JRE Cooking Cup 2017

Hotelschool Spermalie wint de JRE Cooking Cup 2017

Brugge De wedstrijd biedt verschillende jonge leerlingen van de hotelscholen de kans om hun talent en creativiteit te tonen aan professionele chefs die voor deze gelegenheid een jury van deskundigen verzameld hebben.

Meer KWMeer KW

De actualiteit van de dag ziet er lichtjes anders uit door een West-Vlaamse bril...

  •  

Nie MissMeer Nie Miss

In ‘Nie Miss’ gaan we elke maandag op stap met een knappe West-Vlaamse deerne, die ons haar favoriete plekje in haar gemeente laat zien.


De Groote Oorlog Dag op Dag

De Groote Oorlog: Dag op Dag 100 jaar geledenVolledig dossier

Herdenking eerste wereldoorlog

Recentste nieuwsoverzicht