IN BEELD Een eerste blik op het tweede seizoen van Eigen Kweek

IN BEELD Een eerste blik op het tweede seizoen van Eigen Kweek

WijtschatefotospecialNog 10 dagen en dan is het zover, dan start het tweede seizoen van Eigen Kweek. In afwachting kunnen jullie al eens piepen naar de eerste stills van het nieuwe seizoen, met onder meer de bouwvakkersreet van Frank, de blonde krullen van Steven, de kersverse kroost en... een link met de herdenking van de Eerste Wereldoorlog!10 tips waarmee je je partner een onvergetelijke Valentijnsdag kunt bezorgen

10 tips waarmee je je partner een onvergetelijke Valentijnsdag kunt bezorgen

Komend weekend is het weer zover, op zondag 14 februari vieren we de dag van de liefde. Heb je nog steeds geen idee wat je dit jaar moet doen om je geliefde een onvergetelijk romantische Valentijnsdag te bezorgen? Geen paniek. Eén van deze 10 tips kunnen je misschien uit de nood helpen om origineel uit de hoek te komen.Zanger Rudy Meyns hielp fan Eveline uit Waregem met haar eindwerk

Zanger Rudy Meyns hielp fan Eveline uit Waregem met haar eindwerk

WaregemDe sterren van het podium staan al regelmatig in de kijker. Het is tijd om ook hun fans eens op het voetstuk te plaatsen. Showbizzmedewerker PADI zoekt voor ons enkele superfans op en laat ze vertellen over hun idolen. Ze diepen herinneringen en anekdotes op en duiken in hun collectie foto's en memorabilia.


Ponypret in bad in #LoReninge

Ponypret in bad in #LoReninge

Lo-ReningeOok in 2016 mikt KW.be zijn satelliet boven een gemeente om er te checken hoe actief jullie zijn op Instagram. Vandaag hangen we boven... Lo-Reninge.


Sport uit West-Vlaanderen

DUNDERDAG

DUNDERDAG

Iedereen West-Vlaming. De actualiteit ziet er lichtjes anders uit door een West-Vlaamse bril...

 
KLEUTER-KLASSE: de schatjes van juf Natalie&Natalie uit Oostende

KLEUTER-KLASSE: de schatjes van juf Natalie&Natalie uit Oostende

OostendefotospecialKleuters uit alle hoeken van onze provincie laten hun creatieve duivels los op onze krant! Iedere week tonen we in deze rubriek het knippen, plakken, schilderen en kleuren van deze piepjonge knutselaars. Deze week tonen we de kunstwerkjes van de 2de kleuterklas A van het Onze-Lieve-Vrouwecollege.


Jouw gemeente op Instagram
In ‘Nie Miss’ gaan we elke maandag op stap met een knappe West-Vlaamse deerne, die ons haar favoriete plekje in haar gemeente laat zien.


De Groote Oorlog Dag op Dag

De Groote Oorlog: Dag op Dag 100 jaar geleden


Herdenking eerste wereldoorlogDUNDERDAG

DUNDERDAG

Iedereen West-Vlaming. De actualiteit ziet er lichtjes anders uit door een West-Vlaamse ...


Iedereen West-Vlaming : jaaroverzicht

Recentste nieuwsoverzicht


Economie

Meer economie »