Live Herbeleef de gemeenteraad Oostende : Hoe kan haven Oostende strijd met Zeebrugge voor cruises aangaan?

Herbeleef de gemeenteraad Oostende : Hoe kan haven Oostende strijd met Zeebrugge voor cruises aangaan?

Vrijdagavond vond in het stadhuis van Oostende de maandelijkse gemeenteraad plaats. Op de agenda stonden onder meer de bouwplannen voor een nieuwe vismijn, de Snelheidsprijs van de Noordzee en de renovatie van het zwembad. KW.be was er zoals gewoonlijk bij.

  • Politiek
Brandweer waakt over veiligheid strekdam

Brandweer waakt over veiligheid strekdam

OostendeDe westelijke Oostendse havendam is de nieuwste toeristische attractie in Oostende, maar kan ook voor de vele onvoorzichtige wandelaars die de veilige wandelweg verlaten levensbedreigend worden.
De verborgen parel van Heuvelland: de oude steenbakkerij Dumoulin

De verborgen parel van Heuvelland: de oude steenbakkerij Dumoulin

WijtschatefotospecialOnze provincie telt tal van verborgen parels, industrieel en ander erfgoed waar de tijd stil staat. Amateurfotograaf Christophe Lahousse uit Tielt trok naar de steenbakkerij Dumoulin in Wijtschate, de 'buizenfabriek' in de volksmond, en keerde terug naar huis met deze pareltjes op zijn fototoestel.

 

De Groote Oorlog Dag op Dag

Herdenking Eerste Wereldoorlog

Dodengang precies honderd jaar oud

Dodengang precies honderd jaar oud

KaaskerkeIn mei 2015 is het precies honderd jaar geleden dat het Belgische leger begon met het graven van een loopgraaf in de IJzerdijk in Kaaskerke. De loopgraaf groeide uit tot een heel complex dat de naam Dodengang krijgt.


VRIDDAG

VRIDDAG

Iedereen West-Vlaming! De wereld ziet er lichtjes anders uit, door een West-Vlaamse bril...

 
In ‘Nie Miss’ gaan we elke maandag op stap met een knappe West-Vlaamse deerne, die ons haar favoriete plekje in haar gemeente laat zien.Recentste nieuwsoverzicht