Zalig ontspannen met de KW Vakantiepuzzels

20/06/16 om 13:51 - Bijgewerkt om 13:57

Bron: Kw

Vakantie... Dat is zon, zee, strand en ... het mega puzzelmagazine van Krant van West-Vlaanderen!

Zalig ontspannen met de KW Vakantiepuzzels

© KW

Maak deze zomer je hoofd leeg met de zweedse raadsels, binaire puzzels, woordzoekers en kruiswoordraadsels die Krant van West-Vlaanderen speciaal voor jou selecteerde. Een super dik magazine goed voor uren puzzelplezier aan het strand of gewoon op jouw terras. Haal de denksportkampioen in jezelf naar boven. Succes!

Nu vrijdag 24 juni als bijlage bij de krant

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!

Partners

Wielerbond Vlaanderen

Wielerbond Vlaanderen afdeling West-Vlaanderen is een gewaardeerde partner van WestSprint, een initiatief van Krant van West-Vlaanderen.

Vlaamse Atletiekliga

Vlaamse Atletiekliga afdeling West-Vlaanderen is een gewaardeerde partner van het Jeugdatletiekcriterium, een initiatief van Krant van West-Vlaanderen.

Stichting Vlaamse Schoolsport

SVS afdeling West-Vlaanderen is een gewaardeerde partner van de scholenspaaractie van Krant van West-Vlaanderen.

Petanque Federatie Vlaanderen

Petanque Federatie Vlaanderen afdeling West-Vlaanderen is een gewaarde partner van het nieuwe Krant van West-Vlaanderen-initiatief Petanque Cup.

Een Hart voor West-Vlaanderen

Een Hart voor West-Vlaanderen is een initiatief van het Streekfonds West-Vlaanderen in samenwerking met Roularta Media Group en de Provincie West-Vlaanderen.