Win tickets voor FANS

De expo FANS bundelt de rijke geschiedenis van de Rode Duivels in een uitzonderlijke collectie en jij kan er gratis naartoe dankzij Krant van West-Vlaanderen.

Win tickets voor FANS

© KW

Tot en met 4 september kan je in de Venetiaanse Gaanderijen in Oostende terecht voor de expo FANS.

FANSis een avontuurlijk verhaal vol nostalgie, drama, spanning, volharding, overwinningen en tegenslagen.FANSbundelt de krachten van spelers en supporters.

In deze tentoonstelling wordt de rijke geschiedenis van het Belgisch elftal verteld door de fans. Aan de hand van een aantal unieke collecties, bijeengebracht door gepassioneerde supporters die de nationale ploeg al jaren op de voet volgen, worden de hoogte- en dieptepunten van het nationaal elftal belicht.

Een uitzonderlijke collectie voetbalshirts van 25 authentieke truitjes van onder andere Marcel Dries, Jan Ceulemans, Jean-Marie Pfaff en Vincent Kompany, onthult het heldendicht van 12 WK-deelnames, 5 EK's en 4 Olympische Spelen en een hele reeks kwalificatiematchen. Je ruikt het zweet van onze nationale helden.

Meer info over de expo FANS vind je hier.

Krant van West-Vlaanderen heeft 15 x 2 tickets ter beschikking voor de expo FANS. Neem deel en win met onderstaande wedstrijd!

Om deel te nemen aan deze wedstrijd moet u geregistreerd of aangemeld (indien reeds geregistreerd) zijn op deze site.

U kan alleen maar deelnemen als u ook geabonneerd bent.