Veilig rijden met KW, verrassend leuk!

25/11/15 om 16:57 - Bijgewerkt op 26/11/15 om 14:48

Bron: Kw

Krant van West-Vlaanderen trakteert vijf duo's op een cursus 'Car Control'. Beheers jezelf en begrijp je wagen. Dat zijn de sleutelwoorden bij ProMove. Grijp deze kans en spijker je kennis en vaardigheden bij!

Veilig rijden met KW, verrassend leuk!

© KW

Veel meer dan een 'slipcursus'

Met de winter in het vooruitzicht is een rijvaardigheidscursus zeker op zijn plaats. Maak kennis met de kunst van het rijden op nat wegdek, de perfecte bochten- en kijktechniek en ontdek alle geheimen van defensief en anticiperend rijden. Leer hoe je een obstakel moet ontwijken op een gladde ondergrond en hoe je ongevallen kan voorkomen door je rijstijl aan te passen. Kortom een topervaring voor elke chauffeur.

Maak kans op een van de vijf duosessies

Stuur je kandidatuur en motivatie waarom je zo graag wil winnen voor donderdag 3 december naar promotie@kw.be. Onderwerp mail: CAR CONTROL. Vermeld naam, voornaam, adres, leeftijd van beide personen + telefoonnummer.

Een onschuldige hand selecteert de winnaars.

ALLES OP EEN RIJTJE

  • Cursus Car Control op zondag 13 december, start om 13.45 uur stipt
  • Locatie: Parking Xpo Kortrijk, Doorniksesteenweg 216
  • Inhoud arrangement voor 2 personen:
  • 13.45 uur: onthaal - 14.00 uur: theoretische sessie - 14.45 uur: praktische rijvaardigheidstraining - 17.45 uur: debriefing en evaluatie - 18.00 uur: einde

In samenwerking met ProMove

Meer beelden op:

www.promove.be en www.facebook.com/ProMoveS

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!