Meimaand is fietsmaand bij KW

29/04/16 om 15:17 - Bijgewerkt op 09/05/16 om 10:37

Bron: Kw

In mei verwennen we onze lezers 4 weken lang met verrassende fietsreportages net over de grens: in en rond Rotterdam, Bonn, Marche-en-famenne en aan de Opaalkust.

Meimaand is fietsmaand bij KW

© KW

Ga in mei met ons mee de fiets op en ontdek de leukste fietsadresjes net over de grens. Bovendien valt er elke week een ontspannend weekendje voor twee te winnen!

Op vrijdag 6 mei maken we een uitgebreide reportage rond Rotterdam, de fietsstad bij uitstek! De brede paden en uitgestippelde routes brengen je tot in de verste uithoeken van deze heel bijzondere en attractieve Nederlandse stad. Met de Nieuwe Maas als leidraad verken je zowel het oude centrum als de hypermoderne stadswijken met hun hippe bars, diverse restaurants en trendy winkels.

Ook een stevige portie cultuur ontbreekt hier niet. Fans van musea kunnen er hun hart ophalen in het Museumkwartier; een energieke stadswijk met enkele van de bekendste musea van Nederland!

De 3 volgende weken geven we in KW nog meer verrassende fietsreportages over:

  • De Opaalkust
  • Bonn
  • Marche-en-Famenne

>> Ontdek elke week de leukste fietsroutes en maak daarbij kans op een ontspannend weekendje voor twee! (3d/2n - kamer & ontbijt)

Meer info over de wedstrijd vind je op 6, 13, 20 en 27 mei in Krant van West-Vlaanderen.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!