Speel mee met de Voetbalkrak!

08/07/15 om 09:13 - Bijgewerkt op 14/11/17 om 10:33

Bron: Kw

Speel mee met de Voetbalkrak, dé voetbalpronostiek van KW en maak kans op een gigantische prijzenpot!

Speel mee met de Voetbalkrak!

© KW

OPGELET:

Speelweek 13 wordt geannuleerd wegens onvoorziene vermelding van een aantal foutieve wedstrijden. Formulieren van deze speelweek hoeven dus NIET ingediend te worden.

Onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw begrip.

Voorspel 25 weken lang de uitslag van nationale en provinciale voetbalwedstrijden en ga aan de haal met tal van mooie prijzen!

Elke week gaan 3 winnaars lopen met een stukje van de wekelijkse prijzenpot. Jouw prestaties komen bovendien elke week opnieuw in aanmerking voor het jaarklassement waarvoor wij meer dan €3.000 aan prijzen ter beschikking stellen.

Vanaf vanaf 18 augustus wekelijks in KW!

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!

Partners

Wielerbond Vlaanderen

Wielerbond Vlaanderen afdeling West-Vlaanderen is een gewaardeerde partner van WestSprint, een initiatief van Krant van West-Vlaanderen.

Vlaamse Atletiekliga

Vlaamse Atletiekliga afdeling West-Vlaanderen is een gewaardeerde partner van het Jeugdatletiekcriterium, een initiatief van Krant van West-Vlaanderen.

Stichting Vlaamse Schoolsport

SVS afdeling West-Vlaanderen is een gewaardeerde partner van de scholenspaaractie van Krant van West-Vlaanderen.

Petanque Federatie Vlaanderen

Petanque Federatie Vlaanderen afdeling West-Vlaanderen is een gewaarde partner van het nieuwe Krant van West-Vlaanderen-initiatief Petanque Cup.

Een Hart voor West-Vlaanderen

Een Hart voor West-Vlaanderen is een initiatief van het Streekfonds West-Vlaanderen in samenwerking met Roularta Media Group en de Provincie West-Vlaanderen.