Speel mee met de Voetbalkrak!

08/07/15 om 09:13 - Bijgewerkt op 08/11/16 om 13:56

Bron: Kw

Speel mee met de Voetbalkrak, dé voetbalpronostiek van Krant van West-Vlaanderen, en maak kans op meer dan €30.000 aan prijzen!

Speel mee met de Voetbalkrak!

© KW

Voorspel 25 weken lang de uitslag van nationale en provinciale voetbalwedstrijden en ga aan de haal met tal van mooie prijzen!

Elke week gaan 15 winnaars lopen met een stukje van de wekelijkse prijzenpot van €1.000. Bovendien wordt uit alle inzendingen wekelijks 1 lucky winner geloot die een leuke naturaprijs wint.
Jouw prestaties komen bovendien elke week opnieuw in aanmerking voor het jaarklassement waarvoor wij meer dan €5.000 aan prijzen ter beschikking stellen voor de 15 beste eindwinnaars.

Het principe is simpel: vanaf 26 augustus verschijnt wekelijks een deelnameformulier in Krant van West-Vlaanderen. Het volstaat om dat in te vullen en terug te sturen om kans te maken op één van de weekprijzen en punten voor het jaarklassement.

Vanaf 26 augustus in Krant van West-Vlaanderen!

Het volledige reglement kan je hier terugvinden.

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!

Partners

Wielerbond Vlaanderen

Wielerbond Vlaanderen afdeling West-Vlaanderen is een gewaardeerde partner van WestSprint, een initiatief van Krant van West-Vlaanderen.

Vlaamse Atletiekliga

Vlaamse Atletiekliga afdeling West-Vlaanderen is een gewaardeerde partner van het Jeugdatletiekcriterium, een initiatief van Krant van West-Vlaanderen.

Stichting Vlaamse Schoolsport

SVS afdeling West-Vlaanderen is een gewaardeerde partner van de scholenspaaractie van Krant van West-Vlaanderen.

Petanque Federatie Vlaanderen

Petanque Federatie Vlaanderen afdeling West-Vlaanderen is een gewaarde partner van het nieuwe Krant van West-Vlaanderen-initiatief Petanque Cup.

Een Hart voor West-Vlaanderen

Een Hart voor West-Vlaanderen is een initiatief van het Streekfonds West-Vlaanderen in samenwerking met Roularta Media Group en de Provincie West-Vlaanderen.