Speel mee met de Voetbalkrak!

08/07/15 om 09:13 - Bijgewerkt op 07/02/18 om 13:22

Bron: Kw

Speel mee met de Voetbalkrak, dé voetbalpronostiek van KW en maak kans op een gigantische prijzenpot!

Speel mee met de Voetbalkrak!

© KW

Voorspel 25 weken lang de uitslag van nationale en provinciale voetbalwedstrijden en ga aan de haal met tal van mooie prijzen!

Elke week gaan 3 winnaars lopen met een stukje van de wekelijkse prijzenpot. Jouw prestaties komen bovendien elke week opnieuw in aanmerking voor het jaarklassement waarvoor wij meer dan €3.000 aan prijzen ter beschikking stellen.

Vanaf vanaf 18 augustus wekelijks in KW!

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!

Partners

Wielerbond Vlaanderen

Wielerbond Vlaanderen afdeling West-Vlaanderen is een gewaardeerde partner van WestSprint, een initiatief van Krant van West-Vlaanderen.

Vlaamse Atletiekliga

Vlaamse Atletiekliga afdeling West-Vlaanderen is een gewaardeerde partner van het Jeugdatletiekcriterium, een initiatief van Krant van West-Vlaanderen.

Stichting Vlaamse Schoolsport

SVS afdeling West-Vlaanderen is een gewaardeerde partner van de scholenspaaractie van Krant van West-Vlaanderen.

Petanque Federatie Vlaanderen

Petanque Federatie Vlaanderen afdeling West-Vlaanderen is een gewaarde partner van het nieuwe Krant van West-Vlaanderen-initiatief Petanque Cup.

Een Hart voor West-Vlaanderen

Een Hart voor West-Vlaanderen is een initiatief van het Streekfonds West-Vlaanderen in samenwerking met Roularta Media Group en de Provincie West-Vlaanderen.