Spaar mee en ga met de hele klas naar de EFTELING!

06/09/16 om 15:39 - Bijgewerkt op 27/10/16 om 13:58

Bron: Kw

Grote spaaractie voor het eerste, tweede en derde leerjaar

Spaar mee en ga met de hele klas naar de EFTELING!

© KW

Unieke scholenspaaractie voor alle West-Vlaamse eerste, tweede en derde leerjaren!

Vanaf 16 september pakt krant van West-Vlaanderen samen met de Efteling uit met een unieke scholenspaaractie, uitsluitend bestemd voor alle West-Vlaamse 1e, 2e en 3e leerjaren.

Wil jij met je klas ook graag eens op uitstap naar de sprookjeswereld van de Efteling? Spaar dan samen met je klasgenoten, vrienden en familie zoveel mogelijk puntjes uit de krant bijeen.

TE WINNEN: 6 KLASREIZEN NAAR DE EFTELING

Zes klassen kunnen een gratis daguitstap naar de Efteling winnen, inclusief busvervoer. Het enige wat je als klas moet doen om deel te nemen is 3 weken lang (op 16, 23 en 30 september) zoveel mogelijk puntjes uit Krant van West-Vlaanderen bijeen sparen.

De 5 klassen die per leerling de meeste puntjes bijeensparen winnen een klasticket en transport richting Efteling. Daarnaast loten we eveneens 1 lucky winner klas uit alle deelnemende klassen. Ook zij winnen - ongeacht het aantal bijeengespaarde punten - een klasticket met busvervoer naar dit wonderlijke pretpark!

Spaarposter gemist of extra spaarposters nodig? Download hier.

Download hier de A3-affiche van deze grote spaaractie.

De winnende klassen verschijnen op 4 november in de krant

Spaarposters indienen kan t.e.m. vrijdag 21 oktober 2016 om 16 uur.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier terugvinden.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!

Partners

Wielerbond Vlaanderen

Wielerbond Vlaanderen afdeling West-Vlaanderen is een gewaardeerde partner van WestSprint, een initiatief van Krant van West-Vlaanderen.

Vlaamse Atletiekliga

Vlaamse Atletiekliga afdeling West-Vlaanderen is een gewaardeerde partner van het Jeugdatletiekcriterium, een initiatief van Krant van West-Vlaanderen.

Stichting Vlaamse Schoolsport

SVS afdeling West-Vlaanderen is een gewaardeerde partner van de scholenspaaractie van Krant van West-Vlaanderen.

Petanque Federatie Vlaanderen

Petanque Federatie Vlaanderen afdeling West-Vlaanderen is een gewaarde partner van het nieuwe Krant van West-Vlaanderen-initiatief Petanque Cup.

Een Hart voor West-Vlaanderen

Een Hart voor West-Vlaanderen is een initiatief van het Streekfonds West-Vlaanderen in samenwerking met Roularta Media Group en de Provincie West-Vlaanderen.