Spaar mee en ga met de hele klas naar de EFTELING!

06/09/16 om 15:39 - Bijgewerkt op 04/10/17 om 10:55

Bron: Kw

Grote spaaractie voor het eerste, tweede en derde leerjaar.

Spaar mee en ga met de hele klas naar de EFTELING!

© KW

Unieke scholenspaaractie voor alle West-Vlaamse eerste, tweede en derde leerjaren!

Wil jij met je klas ook graag eens op uitstap naar de sprookjeswereld van de Efteling? Spaar dan vanaf 29 september samen met jouw klasgenoten, vrienden en familie zoveel mogelijk punten uit de krant bijeen!

TE WINNEN: 6 KLASREIZEN NAAR DE EFTELING

Zes klassen kunnen een gratis daguitstap incl. busvervoer naar de Efteling winnen. Het enige wat je als klas moet doen om deel te nemen is 2 weken lang (op 6 en 13 oktober) zoveel mogelijk punten uit KW bijeen sparen. De eerste 5 punten krijg je op 29 september al op het spaarrooster cadeau.

De 5 klassen die per leerling de meeste punten bijeen sparen winnen een klasticket en transport richting Efteling. Daarnaast loten we 1 lucky winner-klas uit alle deelnemers. Ook zij winnen een klasticket met busvervoer naar dit wonderlijke pretpark!

Download hier de A3-affiche van deze grote spaaractie.

Spaarposter gemist of extra spaarposters nodig? Download hier.

De winnende klassen verschijnen op 10 november in de krant

Spaarposters indienen kan t.e.m. vrijdag 27 oktober 2017 om 16 uur.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier terugvinden.

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!

Partners

Wielerbond Vlaanderen

Wielerbond Vlaanderen afdeling West-Vlaanderen is een gewaardeerde partner van WestSprint, een initiatief van Krant van West-Vlaanderen.

Vlaamse Atletiekliga

Vlaamse Atletiekliga afdeling West-Vlaanderen is een gewaardeerde partner van het Jeugdatletiekcriterium, een initiatief van Krant van West-Vlaanderen.

Stichting Vlaamse Schoolsport

SVS afdeling West-Vlaanderen is een gewaardeerde partner van de scholenspaaractie van Krant van West-Vlaanderen.

Petanque Federatie Vlaanderen

Petanque Federatie Vlaanderen afdeling West-Vlaanderen is een gewaarde partner van het nieuwe Krant van West-Vlaanderen-initiatief Petanque Cup.

Een Hart voor West-Vlaanderen

Een Hart voor West-Vlaanderen is een initiatief van het Streekfonds West-Vlaanderen in samenwerking met Roularta Media Group en de Provincie West-Vlaanderen.