Wandelvakantie in het Sauerland (D)

02/01/17 om 16:19 - Bijgewerkt op 18/04/17 om 14:07

Bron: Kw

KW verwent de sportieve lezer met een wandelvakantie in het Sauerland. Beleef een onvergetelijke en vooral ontspannende vakantie in het Duitse middelgebergte, een unieke locatie dicht bij huis waar oude burchten en kastelen getuigen van een roemrijk verleden.

Wandelvakantie in het Sauerland (D)

© KW

DATUM: donderdag 17 augustus t.e.m. zondag 20 augustus 2017

Op donderdag 17 augustus vertrekken we met een luxe autocar vanuit Roeselare naar Sundern waar we verblijven in Hotel Sunderland**** o.b.v. halfpension (4d/3n).

Het Sauerland is met zijn afwisselende landschap en prachtige wandelpaden dé uitgelezen regio voor een wandelvakantie. De bosrijke, heuvelachtige streek met zijn schilderachtige dorpjes, historische stadskernen, oude burchten en kastelen zorgen voor dagen wandelplezier.

Vanuit onze basis Sundern starten verschillende wandelroutes en dagtochten doorheen de fascinerende natuur met zijn rijke fauna en flora. De combinatie wandelen en de eigen bus ter plaatse biedt bovendien heel wat mogelijkheden. Op die manier is het wandelaanbod in het mooie Sauerland oneindig groot!

Prijs:

  • € 329 per persoon
  • Toeslag single kamer: € 60 per persoon
  • Annulatieverzekering: € 12 per persoon

Inclusief:

Luxe autocarvervoer Roeselare - Sundern heen en terug - 4d/3n in halfpension in Hotel Sunderland**** - lunchpakketten (niet op aankomstdag) - toegang tot sauna en stoombad - roadbook en kaartmateriaal - toeristenbelasting - begeleiding door VOS Travel en KW

Boek nu:

VOS Travel - 051 24 03 40 - info@vostravel.be - www.vostravel.be

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!