Naar het Q-Beach House met KW

30/06/16 om 10:39 - Bijgewerkt om 10:39

Bron: Kw

Beleef een uniek moment achter de schermen van het Q-Beach House!

Naar het Q-Beach House met KW

© KW

Maak kans op 1 van de 5 bezoeken aan het Q-Beach House!

Krant van West-Vlaanderen trakteert 5 duo's op een onvergetelijke blik achter de schermen van het Q-Beach House. Leer jouw favoriete Q-dj's kennen en ontdek vanop de eerste rij hoe radio wordt gemaakt.

Laat deze unieke kans niet aan je neus voorbij gaan!

HOE

Stuur je kandidatuur en motivatie waarom je zo graag wil winnen vóór woensdag 6 juli naar Q-beachhouse@kw.be. Onderwerp mail: Q-BEACH HOUSE. Vermeld naam, voornaam, adres, leeftijd van beide personen + telefoonnummer. Een onschuldige hand selecteert de winnaars.

ALLES OP EEN RIJTJE

  • Zaterdag 9 juli, start om 11 uur stipt
  • Locatie: Q-Beach House, Albert I-promenade, 8400 Oostende
  • Inhoud arrangement voor 2 personen: aankomst rond 10u45 - kortre introductie en rondleiding in de studio - afsluiten op het Q-terras met tapas en een cocktail - einde voorzien rond 14 uur

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!

Partners

Wielerbond Vlaanderen

Wielerbond Vlaanderen afdeling West-Vlaanderen is een gewaardeerde partner van WestSprint, een initiatief van Krant van West-Vlaanderen.

Vlaamse Atletiekliga

Vlaamse Atletiekliga afdeling West-Vlaanderen is een gewaardeerde partner van het Jeugdatletiekcriterium, een initiatief van Krant van West-Vlaanderen.

Stichting Vlaamse Schoolsport

SVS afdeling West-Vlaanderen is een gewaardeerde partner van de scholenspaaractie van Krant van West-Vlaanderen.

Petanque Federatie Vlaanderen

Petanque Federatie Vlaanderen afdeling West-Vlaanderen is een gewaarde partner van het nieuwe Krant van West-Vlaanderen-initiatief Petanque Cup.

Een Hart voor West-Vlaanderen

Een Hart voor West-Vlaanderen is een initiatief van het Streekfonds West-Vlaanderen in samenwerking met Roularta Media Group en de Provincie West-Vlaanderen.