Ontdek de mooiste plekjes van West-Vlaanderen

19/09/16 om 15:31 - Bijgewerkt op 27/09/17 om 16:42

Bron: Kw

De herfst staat weer voor de deur! Tijd voor gezelligheid: samen knus rond de tafel, lange boswandelingen of uitstapjes met de kinderen. KW Kortweg wijst je de weg voor een fijn najaar.

Ontdek de mooiste plekjes van West-Vlaanderen

© KW

Met de knetterende haardvuren en gezellige kaarsjes mag het najaar dan wel het onbetwiste seizoen van de gezelligheid zijn, het is ook het ideale moment om eropuit te trekken in eigen provincie. In de special KW Kortweg Najaar vind je alvast heel wat inspiratie. Zo verklappen vier streekexperten hun toppers aan de Kust, in het Brugse Ommeland, de Westhoek en de Leiestreek. Van bijzondere tentoonstellingen en optredens over gezellige eethuisjes tot een favoriet wellnessadresje... Hun insider tips vormen de ideale leidraad voor een dagje uit.

Wist je trouwens dat West-Vlaanderen naast de toppers als In Flanders Fields en Mu.ZEE nog heel wat andere leuke musea telt? In KW Kortweg Najaar nemen we je mee naar enkele van de minder bekende musea, die absoluut ook een bezoekje waard zijn.

Verder geven we in deze special tal van tips om er het komende najaar op uit te trekken, van de lekkerste soepadresjes tot de leukste parken en bossen. Als onmisbaar toemaatje vind je in KW Special Najaar ook een HANDIGE NAJAARSAGENDA van wat er in onze provincie dag aan dag te doen is. Een echte aanrader!

Rep je op vrijdag 6 oktober dus zeker naar de krantenwinkel en haal deze niet te missen UIT-GIDS samen met KW in huis. Veel lees- en beleefplezier

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!