KW VASTGOEDGIDS

15/05/17 om 11:13 - Bijgewerkt op 19/05/17 om 14:47

Bron: Kw

KW Vastgoedgids 2017 is dé gids voor al wie stappen wil zetten op de West-Vlaamse vastgoedmarkt. Het is een nummer vol tips en goede raad voor wie een nieuwe woning wil of voor wie centen wil verdienen op de vastgoedmarkt.

KW VASTGOEDGIDS

© KW

Filip Van der Veken, voorzitter van de Conferentie van Immobiliënberoepen West-Vlaanderen, gaat dieper in op de trends én de uitdagingen voor al wie op de vastgoedmarkt actief is. Zorgen voor een goede sociale mix is alvast de uitdaging voor de West-Vlaamse steden en gemeenten. We onderzoeken dan ook hoe Brugge, Kortrijk, Roeselare, Waregem, de Kust en de Westhoek zorgen dat zij aantrekkelijk blijven en worden voor hun (toekomstige) inwoners.

Zin om te investeren in vastgoed? We denken ook aan de portemonnee en gaan dieper in op assistentiewoningen als belegging, de mogelijke voordelen van een woonkrediet als je huis al afbetaald is én de stelling dat eerst huren en dan kopen niet altijd zo nadelig is.

Als toemaatje tonen we ook tien West-Vlaamse droomwoningen die momenteel te koop staan.

Kortom een niet te missen gids! Nu vrijdag in de krantenzaak, als bijlage bij KW.

Veel leesplezier

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!